Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах дядо си

Сънувах дядо си

  • 02.03.11 04:51#1TatyanaTatyanaНовакРегистрация: 02.03.11Град: -Отговори: -Сънувах дядо сиДядо ми е починал повече от 5 години сънувах как сме с него и татко на село в неговата стая. Дядо ми почина от инфаркт в съня ми той беше легнал на леглото и не говореше.

    Ние с татко брояхме някакви пари и се криехме от него. Аз имах да връщам 600 лева на някого, така и неразбрах на кого. На тръгване татко се сбогува с дядо.

    Дядо го прегъщаше и целуваше, после татко се обърна към мен и каза да му дам 200 лева и изчезна. Аз излязох от стята и на излизане в коридора отвън чукнах на стъклото за довиждане на дядо той си надигна главата от леглото и ме изгледа навъсено, и аз се разплаках.

    Събудих се цялата обляна в сълзи. Знам че не е хубаво мъртвец да те целува и прегъща. Дано не се случи нещо лошо с татко. Още немога да се съвзема. Какво ли означава този сън?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.03.11 08:53#2VesiVesiНовакРегистрация: 04.03.11Град: -Отговори: 1от: Сънувах дядо сиЗдравейте г-це/г-жа Аврамова не мисля, че ще се случи нещо лошо с вашият баща. Просто не мислете за това и не предизвиквайте съдбата. Моят дядо също е починал и преди две години бях в болница и претърпях операция на дебелото черво. Сутринта преди да ме вземат в операционната аз го сънувах, че стои до мен и си говорим. Това за мен беше знак, че той точно в този момент ме е пазил и е бил до мен, така че не се страхувай и мисли позитивно. Този човек ви пази, повярвай ми. Желая на теб и семейството ти да сте много здрави и щастливи. В.Николова.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.11 01:56#3Ирена ЛазароваИрена ЛазароваНовакРегистрация: Град: -Отговори: 20от: Сънувах дядо сиСънят ти е със сигурност на хубаво. Починалите ни близки са над нас и ни помагат, когато могат. Това е някакъв знак да се успокоиш и да не се притесняваш. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest