Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Какво мислите за тази игра

Какво мислите за тази игра

  • 15.10.14 01:51#1CS:GOCS:GOНовакРегистрация: 14.10.14Град: ПловдивОтговори: -Какво мислите за тази играЗдравейте! Искам да ви попитам какво мислите за играта ЦС-ГЛОБАЛ ОФЕНЗИВ. Тъй като се събрахме доста фенове тук просто от нашият екип искаме да разберем какво мислите за самата игра. Надяваме се да ви хареса играта. За някои от вас тя е поредната шуутър игра, но за някои тя е нещо повече. Благодаря за вниманието ви.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.14 08:45#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Какво мислите за тази играКогато излязоха компютърните зали и масово се играеха игри, аз не можех да участвам, поради ментални пречки, което пък се утвърждаваше от самите геймъри. Оттогава дори не се опитвам да играя на тези игрички, но преди години ми харесаха една ловна и една състезателна (trackmania). Не си купих нито джойстик, нито волан, нито онова плоското - не са ми важни. Но успях да видя скоростта на някои хора, която беше много над моите възможности. Дори ги помислих за някакви кланове. Много бързи, с ясно виждане какво е пред тях и моментални реакции - като действащи, изпреварвайки момента. Не мога така, нищо че зная някои неща за подобряване дори и на тези способности. Но пък аз съм затормозен човек, а те не са, може би в тяхното положение не е кой-знае какво да се развият така.

    Мисля, че геймърите са гейове, а пък шутърите са шутове, което се потвърждава от рисунките на стрелци с арбалети, както и от необходимостта да сведеш пулса и дишането си ниско, естествено и емоциите - тоест да преживееш ситуацията със затаен дъх като заек, или п*тка. За тях е естествено да имат насрещна сила - някой Тато, който често бъркаме с луд. Но това е неизменно и много рядко се позволява да се излезе от този харем. Което пък е част от мотивацията за убийството.

    Свидетелството за оръжие иска да знае едно нещо - ще го използваш ли правилно, тоест това е потвърждение, че няма да застреляш човека Пищов, който се крие зад болницата, както и че няма да се обърнеш против други основни личности на тази сила. Затова мисля, че всеки има право да използва оръжие. Тук го няма поредното ограничение, които дори ни карат да се убиваме кой както може, понеже вече е ясно, че това е продължителна студена гражданска война.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.14 03:25#3AndreiaAndreiaНовакРегистрация: 17.04.14Град: КърджалиОтговори: 9от: Какво мислите за тази играмомчетата от моя клас мн я харесватОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest