Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Защо му го причини

Защо му го причини

  • 14.10.14 10:56#1AAНовакРегистрация: 03.03.14Град: СофияОтговори: 13Защо му го причиниЗдравейте.Ето още една история,надявам се да ви хареса.Малко е кратка,извинявам се.
    Защо му го причини?Джесика биеше главата си в стената и се надяваше това чувство на вина да отмине.Уви,не.То се увеличаваше с всяка минута,всяка секунда,всеки един миг.Отвори компютъра и започна да чете старите чатове.Спомни си за доброто старо време,след това за деня,в който тя разби едно сърце на милиони парченца.
    Чувството за вина не я напускаше.Чувствата към него също.От дни не беше яла почти нищо,спеше малко,слушаше една и съща песен,не излизаше.Мислеше,че полудява.
    Минава дни,седмици.Чувствата се усилваха.Не можеше повече така.Джесика влезе в кухнята,отвори шкафа и взе един нож.Допря го до ръката си и сълзи започнаха да се стичат по лицето й.След около две-три секунди тя се осъзна и прибра ножа.Седна на леглото и се замисли.Не можеше да остави нещата така.Трябваше да направи нещо,за да му покаже,че всъщност не е била права и го обича.
    След около десет минути беше пред вратата.Без колебание звънна на звънеца.Той отвори.Беше изненадан да я види и не беше трудно да прочетеш болката в очите им.И в неговите,и в тези на Джесика.Тя не можа да обели и дума.Седеше и го гледаше с насълзени очи.Преди да се усети той я прегърна и тя усети топлина.
    -Всеки прави грешки-каза той и я целуна така,че тя забрави всичко около себе си.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.10.14 09:37#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Защо му го причини http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e4/Alter_Grenzstein_Pontebba_01.jpg/170px-Alter_Grenzstein_Pontebba_01.jpg" alt="" /> ОтговорОтговор с цитат
  • 30.10.14 07:05#3AAНовакРегистрация: 03.03.14Град: СофияОтговори: 13от: Защо му го причиниДа,както казах-това е просто един плод на моето въображение.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest