- 01.10.14 10:04#1Сънувах, че в дома ми има призраци ?Сънувах близнаци как се разкарват в къщата ми, опитах се да ги прогоня ... на прага ми имаше и две котки!ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.14 12:33#2от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Питай гаджето си на снимката - какво ни моташ тук, а се пускаш на това момченце.Информация за любовта ли събираш? Какво да му пуснеш на уя? Каквото си чела в учебниците, или в некой твой документо. Можеш да му четеш глави от автобиографията си. Правилно си лаела по призраците, излез на улицата и продължавай по минувачите. Друг начин е да напърдиш яко стаята, тогава всичко се изнася. Сигурно това е в основата на реакцията ти.ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.14 06:31#3от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Незнам ама някой твой коментари ме убиват от смях ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.14 08:29#4от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Пра-вилно, а сега се съгласи в специалната за това тема. ОтговорОтговор с цитат
- 02.10.14 01:54#5от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?И коя е тази специална тeма Не мога да търся в момента щото отново съм пиян до козирката хахахсхххх зА т'ва пиша коментАР половин час ОтговорОтговор с цитат
- 02.10.14 10:44#6от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Те рядко пишат втори път, тази по-скоро се хвали, че има любов и иска да ни каже, че е вече жена. Но ще загуби момъка си, защото с това си желание веднага му образува конкуренция. Те четат прикрити и може би лъскат бастуна, някои наблюдават и IP адресите, защото могат.
- О, така ли?!ОтговорОтговор с цитат - 03.10.14 01:15#7от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Ало пуберитетчета, не сте ли научили,че вашето писане и последващо също държане отблъсква хубавите мацки.Защо не се шльокате с биричката и това ще ви е достатъчна упойка.Успешно упойване. ОтговорОтговор с цитат
- 03.10.14 08:23#8от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Кой е казал, че искам да ги отблъсквам, просто по този начин разбирам кои са с детските акъли. Ако се засягат на нещата които пиша е ясна работата Например иле-ели не се размрънка веднага от идиотския ми коментар ОтговорОтговор с цитат
- 03.10.14 09:05#9от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Дъртата се появява, а след нея някви, дето питат ти на колко си, и я гледат могат ли да ни имат доверие. Сигурно им е обяснила как е лош света, с което вече им е осигурила опозиция. Те повечето са така, а манекенките са по кафетата за по 50 евро сеанса. За да правят естествен подбор.
Не може да ми се има на мен доверие, за тоя не знам, нека някоя да прецени по това, което прави за нея.
То всичко се превръща на говорилник с наши си приказки, а момичето като още не се е научило да пърди в ментала при разговорите, така ще е..
Само рече едно "о, така ли"(между другото аз не чувам, само в полудрямка за миг, като никак не е приятно), с което явно се настрои за борба, каквато е ясно, че ние не желаем, защото е просто смешно, което веднага я отказа да пише.
Но така правят толкова много от тяхх... Не се борете, а разговаряйте ОтговорОтговор с цитат - 03.10.14 10:33#10от: Сънувах, че в дома ми има призраци ?Mihala не можах да разбера едно нещо само. Какъв ви е проблема с биричката мамка му ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest