Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инциденти

Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инциденти

  • 27.09.14 02:13#1meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инцидентиTова се случва през октомври 1986 г. в Бристол. Млад мъж в елегантен костюм внимателно завързва единия край на въже към дървото, прави примка от другия, слага я на врата си, качва се в колата си и натиска до дупка газта. Смъртта е мигновена. Полицията, пристигнала на мястото на инцидента, намира в багажника документи на името на учения Аршад Шариф. Заключението е самоубийство. Почти никой не обръща внимание на странния факт, че мъжът, решил да сложи край на живота си, пътува над 100 км от дома си в Лондон до Бристол.

    След няколко дни още един лондонски учен - Вимал Дазибай, изминава същия път, за да се хвърли с главата надолу от Бристолския мост.

    Странни съвпадения, особено като се има предвид, че и двамата са работили за компания, разработваща електронно оръжие за британска правителствена програма, сходна с американските “Звездни войни”. Още един любопитен детайл ги свързва - и единият, и другият били запалени по извънземните. Работейки над един от романите си, известният американски писател Сидни Шелдън открива, че самоубийствата на Шариф и Дазибай не са единствените. Така се ражда “Списъкът на Шелдън”, който става широко известен на любителите на конспиративните теории. Оказва се, че британски специалисти, имащи отношение към космически разработки, са сполетени от мистериозен мор.

    През януари 1987 г. Автар Синг-Гид изчезва безследно и е обявен за умрял. През февруари същата година Питър Пепъл е задушен в гаража си от собствената си кола. През март Дейвид Сендс се самоубива, като се блъска с висока скорост в стената на изоставено кафене. През април смъртта покосява цели 4-ма учени. Марк Визнер е открит задушен с пластмасов плик на главата, Стюарт Гудинг загива при автомобилна катастрофа в Кипър, Дейвид Гринхалг пада от мост, а Шани Уорън се дави. През май и Майкъл Бейкър загива в автокатастрофа.

    Така за кратък период от време един след друг насилствено си отиват от живота общо 25-има души.

    Може ли това да е съвпадение? И ако не е, какво е тогава? Най-невероятната хипотеза е, че това е дело на самите извънземни, опитващи да попречат на хората да врат носа си в техните тайни и решени да подчинят на волята си човешката раса.

    Според друга теория, чийто е привърженик е американският експерт Тимъти Гуд, всички тези хора са били ликвидирани от спецслужбите, защото са знаели твърде много тайни, свързани с НЛО. На конференция в Амстердам наскоро, посветена на търсенията на извънземен разум, този астроном любител, който е бивш съветник на американското правителство, наля още масло в огъня. Той разкрива, че известният американски астроном Морис Джесъп, чиито книги за разумния живот извън пределите на Земята стават бестселъри, също завършва живота си със самоубийство, като вкарва тръба с газове от ауспуха в колата си. През 1956 и 1957 г. Джесъп пише и издава 3 книги, посветени на летящите чинии. Мнозина свързват смъртта му с т.нар. “Филаделфийски експеримент”. При този експеримент някъде около 1943 г. американският боен кораб “Елдридж” изчезва чрез телепортация и след това отново се появява. Военните напълно отричат това да е истина, но въображението на много хора вече се е развихрило. Морис Джесъп умира през април 1959 г. Съдбата му споделя Джеймс Едуард Макдоналд, който дълги години оглавява Института за физика на атмосферата на Земята и изучава непознатите аерокосмически обекти. Той непрекъснато убеждава обществото, че на НЛО-тата трябва да се гледа сериозно и че тяхното изучаване е подценено от науката. Надявам се статията да ви е харесала!Не забравяйте коментарите и доскоро!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.09.14 10:46#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инцидентиРазбира се,че ще се самоубият.Лесно е да убиеш Сам човек,търсещ истината и свободата,още повече,че човешкият мозък лесно се манипулира.

    Всеки един от "простосмъртните" изпречил се на "елита" ще се радва на цветята откъм корените.....за тях сме животни.Но хората,които са в пакт с тях,са долните предатели.

    Истината е такава,че живеем в заблуда и всичко е мираж.Защо в света,богатите стават по-богати,а бедните по-бедни?
    Всичко се оправяло лека по лека,да бе.....ние сами си рушим планетата,отделно,че живеем и под робство,докато те си веят байрака,както си искат.А ние сме роби.
    И сега ако ми метнете тъпашката фраза:
    -Според Статистиките/учените светът ще се оправи и хората стават все по-заможни.
    Омфг....сериозно...това,че използват Думата Учени/Статистика,какво!?!?!Значи е 100% Истина....???Да го усещате така??Казвам...жалко за тези,които вярват.


    Доста от хората не вярват,че се случват такива неща.
    -Да имате право.Но Замислете се над ---Това:

    -Задавали ли сте си въпроса,какви сте,защо сте на тази планета,какъв е смисъла на живота,каква Ви е съдбата?

    -Колко време Ви остава,след училище/работа,за да се отпуснете,да обърнете внимание на нещата,които Ви харесват,да се задълбочите опознавайки себе си-или веднага сядате пред компа си или почвате със зададеното Ви домашно или от работата?

    -Мислите ли за нещата,които обичате,за целта в живота Ви,как да я постигнете?

    -Какви са Ви мислите най-често?
    Ох трябва да ставам рано.
    Малеее имам изпит,ще ме скъсат.
    Ужас само проблеми и нямам пари.
    Уморен съм и само се изнервям.


    Амииии,то човек сам си го създава.Вършите "им" работата сами.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.14 09:30#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инцидентиТова си е твоята тема, защо да я цапаме с коментари от рода на маке песента "ако умра ил загина", която между впрочем чух отблизо от мисълманско момиче?

    Ако умра ил загина
    немой да ме жалите,
    напийте се с руйно вино,
    скършейте ги чашите. (х2)

    Припев (х2):
    Е е.... верни другари!
    Песна запейте,
    мене спомняйте.

    Ако умра ил загина
    поп немой да викате,
    вие на гроб да ми дойде,
    оро да заиграте. (х2)

    Припев(х2):

    Ако умра ил загина
    ке останат спомени,
    що съм лудо лудовао
    на младите години. (х2)



    А? Искаш ли чесно да те оплескаме с коментарите си?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.04.15 08:00#4VankoVankoНовакРегистрация: 23.04.15Град: -Отговори: 2от: Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инцидентиToчно така друже,Подкепям те ! Днес все по-малко и малко хора се замислят,над тези въпроси... Кой съм ? Каква ми е мисията на тази планета ? и какъв е смисълът !
    Днес Повечето от нас,са модерни роби !
    Колкото и да не ми се иска да го призная дори и аз съм такъв.Но по Лошото е че съм осъзнат "Модерен Роб" и нищо не мога да направя сам самичък,защото както знаете "Една Птичка Пролет не прави" но продължавам да вярвам във ефекта на "100-те Маймунки" ( Просветените знаят).
    Живеем в свят на технология,Технология която ни държи погледа дълбоко забит в земята и пред нас,и все повече ни откъсва от НЕБЕТО,ЗВЕЗДИТЕ,ПРИРОДАТА....
    Да Информирани сме,имаме много средства за информация в нашият Свят ! Но за какво всъшност сме информирани предимно ? За кое е гаджето на някЪф си Футболист,или пък Еди коя си певица каква поредна имплантация си е направила.....
    Информацията е злато,но стига да знаеш как да работиш със нея !
    Аз съм Оптимист и вярвам че някой ден,една голяма маса от СПЯЩИТЕ В НАШИЯ ФАЛШИФ СВЯТ,ще се събудят !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.08.22 09:53#5Потребител#318658Потребител#318658НовакРегистрация: 24.08.22Град: ВарнаОтговори: 23от: Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инцидентиЕмммм, такоз еОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest