Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Човешка грешка

Човешка грешка

  • 22.09.14 07:34#1antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470Човешка грешкаДа можеш- да чакаш;Да знаеш -да чакаш;ТОВА Е ЛЮБОВ !!!
    Любознателността не е порок, но фантазията понякога затруднява комуникацията с
    някои индивиди,достигнали до фаза на развинтеност.Благодаря за поздравлението,чието
    нечовешко изживяване не е чувство за самосъхранение, а порок.
    НА МНОГОУВАЖАЕМИЯ АДМИН ЗА ПОДКРЕПАТА.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.14 09:40#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Човешка грешкаМога да ти затвърда, че некои можем да се развиваме отвъд това, което си споменала, а пък некои могат това от тли годишна възраст!

    Което е висша граница за сравнението куче-човек - човека след тази възраст не може да употребява правилно млякото, което все още кучетата не вярват...
    Но дай боже след некой и друг век се възприеме като вероятност!


    Но аз не разбрах какво си написала, само съм почти на 100% сигура, че госин админа е зает с ядене на биодомати по 5 лв и не може точно този месец да ти обърне внимание. Точно на теб, която си чакала този миг цели 10 години!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.14 02:24#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Човешка грешкаАлеле,алеле и аз не разбрах,че си мърлю,мърлю писанче лаещо.Пес непоръбен, та си отишъл в шивачницата.Не се закачай с мен.За теб съм умряла.Питай твоите песове. :yawn: ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.14 09:11#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Човешка грешкаАз и в Айндховен съм отишъл - модна столица. И мога да ти кажа, че бг_шивачниците са в тясна връзка с лудницата, както и всякаква училищно-образователна мафия, а за мизерията и разликата в пространствеността не мога да ти обясня. Мога да заключа за бг_богатствата - те са главно на идиоти, та такава и страната, включително и Ти. Кой те затрива - аз или те? Говорил съм и с любезни бабичка в Европа и нямат нищо общо с вас - подземните.

    Това мога да ти кажа за шивачницата - могат да шият ковчези и да кроят шапки..
    Всеки народ е специалист в нещо, тук живота не струва много, но пък наглостта да го правят на недостъпен е в услуга на онези с голямата класова ножица, които не разбират изобщо от естетика, защото гробарството е тукашната религия.

    Та тук извънземните Чокита ни управляват да сме много зле, за разлика от тамошните, които като че ли са в услуга на хората.


    Бабо Цоцолано! Наздраве с ракия!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.10.14 04:08#5antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Човешка грешкаДали съм цоцолана не можеш да отсъдиш,защото си несведущ по въпроса напикано мушкато такова.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest