Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Започнах да сънувам поляни и гори

Започнах да сънувам поляни и гори

• 08.09.14 06:08#1GrarlGrarlРегистрация: 08.09.14Град: -Отговори: 4Започнах да сънувам поляни и гориЗдравейте, Всичко започна в началото на тази година. От тогава започнах да сънувам поляни и гори, когато сънувам, че съм в гора винаги се крия от някого или бягам от нещо, а когато сънувам поляна виждам едно дърво в далечината и дълъг път по който вървя. Може и да ви се стори смешно това което разказвам, но никога не ми се е случвало да сънувам един и същ сън повече от два пъти затова реших да направя тази тем. Според вас как да го тълкувам ? Случвало ли ви се е и на вас да сънувате едно и също нещо постоянно ? Ще се радвам да прочета вашите мнения. Благодаря за отделеното време. ^_~
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.14 01:34#2БарниБарниРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Започнах да сънувам поляни и гориДа,досто често съм сънувал едни и същи сънища.Но най-учестени бяха,като бяг малък месеци подред едни и същи.После изведнъж спряга.Сега само си помня сънищата в 60-70% от случаите.Но да ми се случи 1 път в годината сега да сънувам нещо предишно.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.14 10:57#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Започнах да сънувам поляни и гориДа сънуваш е много приятно,особено когато си спомниш цялия сън.А когато
    си кръстен и при събуждането осъзнаеш,че твоя ангел е бил до теб, е
    успокояващо. :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest