Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Моите бизнес идеи

Моите бизнес идеи

  • 31.08.14 04:09#1TeodorraTeodorraНовакРегистрация: 08.08.12Град: ПловдивОтговори: 4Моите бизнес идеиИдеи, продуктивност, мечти- навсякъде. Едни биха искали да отворят супер мега вървежен бар, други - да бъдат журналисти, трети - културисти.. А метачите, чистачите- такива ли са искали да станат, тези, които раздават брошури? Ами сервитьорите? Таксиметровите шофьори? Може би повечето от тях са имали по- големи мечти за бъдещето си. Но страха да не се провалиш, самият страх да опиташ.. ги е спрял да изпълнят великите си мечти като да управляват някоя голяма фирма, да произвеждат каквото и да е, да бъдат такива, каквито мечтаят! Е, споделете ги. Споделете своите бизнес идеи, предоставете ги на друг, които би могъл да ги развие и осъществи!

    Например сега ще ви споделя един от бизнес плановете си: да купя 3-4 коли, които да давам под наем за ден, 2, седмица. Представете си колко хора нямат собствен автомобил, а трябва да пренесат някакъв товар, или да отидат до село, защото е излязла спешна работа. А още младите 18-годишни шофьори, които искат да заминат за морето с приятели, но трябва да чакат по автогарите ( в тази жега!?). Е, мисля, че е доходоносно.
    А какви са вашите не/осъществени мечти..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 06:50#2AsmodeusAsmodeusНовакРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Моите бизнес идеиСмятам, че идеята ти за коли под наем е страхотна, още повече, че много млади студенти например, имат пари едва за едни шофьорски курсове, а много по- късно успяват да се сдобият и със собствен автомобил, а колата винаги е едно предимство- за всеки в съвременният свят. Още повече, че не всеки може да си позволи и разходите по поддръжката, а и не във всеки град има коли под наем.
    С две ръце гласувам за твоята идея, дано да се разпространи и да стане масова практика навсякъде в България, а не само в големите градове.
    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.14 06:52#3AsmodeusAsmodeusНовакРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Моите бизнес идеиАз пък смятам, че е страхотна бизнес- идея всеки, който има някакво умение или занаят, да започне да го практикува, дори и от вкъщи, защото само това би могло да ни спаси от кризата. Не е нужно задължително да се отварят фирми и да се плащат високи наеми, защото това само затруднява бизнеса, а и най- хубаво е винаги човек сам да си е шеф. В началото винаги се започва с малко печалби, но с времето нещата се развиват! Хора, вярвайте повече в себе си и в способностите си!ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.14 12:26#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Моите бизнес идеиСупер - толкова плитко и говори за бизнес! Явно, че таа работа е като онаа работа .

    Теди, мислила ли си да се обвържеш с тенекeджия без сърце?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.14 10:02#5AsmodeusAsmodeusНовакРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Моите бизнес идеиТова пък какво беше?
    Защо й е да се обвързва с някого, в съвремието би трябвало всеки да може да си позволи някаква независимост и собствени пари!
    Защо все някой трябва да властва над някого, защо винаги някой трябва да зависи от някого- в каквото и да е отношение?
    А тя, като зависи от някой, който работи за нея, междувременно с какво да се занимава- да си клати краката по цял ден, да клюкарства и да си гледа маникюра и прическата ли?
    При положение, че хората не са създадени да мързелуват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.10.14 11:52#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Моите бизнес идеиКъснееш, Габриеле - те вече са заедно..

    А и тази принцеса е специално създадена за мързелуване.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest