- 20.08.14 05:32#1Червените очиЗдравейте, знам, че няма да ми повярвате, но това е истина!
Преди 4 години (2010) имах ме едни съседи.Много обичах да ходя у тях,
и постоянно ходех.Една нощ в 20:00/20:30 , като ходех у тях гледах
вратата на гаража им, и забелязах едно нещо.Това нещо не се виждаше
много добре!Навсякаде в тялото му, беше черно!И познайте червени очи
бях се уплашил много и избягах бързо вътре.Разказах им какво видях
,но те не ми повярваха.После те отидоха и провериха, какво има там, но
нямаше нищо.После от страх неможеш да ходя вкъщи, а растоянието от тях
до нас е едва 5 метра, но ме беше страх много!
Ако не ми вярвате, не вярвайте но случката е истина!ОтговорОтговор с цитат - 20.08.14 08:33#2от: Червените очиЗъл, питон
ОтговорОтговор с цитат - 22.08.14 08:01#3от: Червените очиАма това нещо какво беше? Огромно,ниско,на 4 крака,на 2 ?
В зависимост от това какво е било можеш да стигнеш и до заключение какво може да е било.
Куче,мечка? Все пак нали знаеш,че на страха очите са големи,дори аз си признавам,че като си ходя от време на време на село се плаша от кучетата,а те предимно там са кавказки овчарки.
Та дай повече информация,моля.Дори ако искаш ми прати съобщение,няма проблем.ОтговорОтговор с цитат - 20.09.14 02:05#4от: Червените очиТова не беше куце, само оците му се виждаха цервени, нито ръцете,нито краката,нито лицето и нито тялото.Тои беше в вратата на гаража!ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.14 03:34#5от: Червените очиИма два варианта на твоят кошмарррр. Първият е да е използвал вратата на гаража като врата към нашият благосклонен свят, а втория е да е бил в стената, което би значело че иска да се освободи. Но червени очи имат много кръвнишки животни, дори да не са демони от неизвестни ни реалности. Например... жестоките хамстериии!!!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest