Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Много странен сън сънувах

Много странен сън сънувах

• 20.07.14 07:13#1Anita SnimAnita SnimРегистрация: 20.07.14Град: -Отговори: -Много странен сън сънувахСпеше ми се много този следобед, ама дотолкова, че нищо друго не можех да правя, Сънувах, че сме някъде в хотелска стая с мъжа ми и сина (но там беше тинейджър) и си почивахме на леглата. Ходих до някъде и като се в:рнах, се оказа, че стаята има още 3 легла, но някакво нахално семейство се беше нанесло и един беше легнал в моето легло. Синът ми искаше да легне в моето легло, но тоя нахалник вече спеше там. Синът милегна в друго легло. Имаше и с:пругата на нахалника. Две кучета на нахалниците, едното огромно светло и рошаво, а малкото тъмно, се мотаеха да се галят около сина ми и не го оставяха да дремне. Опитвах се да отстраня кучетата, но те си продължаваха да се закачат със сина ми. Побеснях, но и нахалниците побесняха и ме заплашваха. След няколко часа нахалниците се изнесоха, защото беше време за самолета им. След известно време и ние трябваше да отиваме на летището за нашия самолет. Там, от две големи железни врати се оиказа мъжа от нахалниците, но беше много едър - по-висок и с огромна мускулеста маса. Отвори се и другата желязна врата и излезе близнак на тоя. Колкото и да се борих с тях, не можах да премина през входа на летището. Другата възмойност беше, с колата, която имахме (синйс или червена) да отидем до друго летище, но мъжът ми и синът ми решиха, че аз ще карам. Първият участък беше баир под 45 градуса икален от дъжда. Ясно, беше , че с тази неголяма кола не мойе да се изкачи баира. Мъжът ми и сина се изкачиха пеша, а аз избутах колата с ръце по баира, докъто не стигна равното. След това пътя беше нормален. Като изкачвах баира, понеже погледът ми е нагоре, видях, че в небето има Луна близнаци, две сърповидни Луни на близко разстояние, обърнати с вдлъбнатата част една към друга. Изаварвам на върха мъжът ми говори по телефона и истерично радостен ми казва: 'Вили роди'.
    ..................................................
    Принципно името Вили го свързвам с жената на брат ми (Бог да го прости), те хямаха деза, но Тя е по-голямата от сестра си, а те са блиначки. Мъжът не не би изкрейзил заради какво се случва на Вили. Н, племеннизите на мжът ми са близначки. По малката има 3 деца, едно след друго, а по-голямата отдавна има все същия приятел. Е, ако тя е забременяла или родила, това е пророчески сън.
    За мен, бях много доволна, че въпреки, че не пробих да вляза в летището, накарах ония двамата гиганти да се скрият зад железните врати. Горда бях и че избутах колата по калното нанагорнище сама, пред погледа на много хора.
    '''''''''''''''''''''''''''''''''
    Опитвам се да изтълкувам този сън, преди да звннем на племенницатана мъжа ми да видим какви ги в:ршат. А и ще проследя в бъдеще очевидни засечки с този сън, зашото, рядко ми се случва да помня образно сън.

Опитай се да изтълкуваш този сън преди да се случат нещата -аз ще те информирам и ще си водя дневник в следвашите 1-2 свдмици, да видим какви гадатели сме.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest