Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Плажът на смъртта

Плажът на смъртта

  • 26.06.14 09:48#1БетинаБетинаНовакРегистрация: 19.02.14Град: ВарнаОтговори: 19Плажът на смърттаЗдравейте, реших да пробвам да пиша страшна история. Вдъхнових се от страхотната история "Нощ на ужасите" която четох един път миналата година, а и вчера пак я прочетох защото е една наистина МНОГО интересна история
    Историята не е по действителен случай и няма такова място само героите са истински !

    Беше петък, а ние бяхме първа смяна. Беше голямо междучасие. Аз(Бетина), Николета, Павлета, Александра, Ясен, Божидар(Божо), Георги, Божидар(Боби) минахме през касите на Била и се събрахме малко след касите.
    -Хей, приятели какво ще правите довечера? -попитах ги аз-Петък е все пак.
    -Аз предлагам да се съберем някъде на купон. -предложи Боби-Ще бъде готино щом е с вас. Какво мислите?
    -О, да. Супер. Нямам търпение. -започнахме да се радваме на идеята един през друг.
    -Супер вече съм се запасил-каза Ясен и измъкна кутийка презервативи от джоба си-100 про, че ще ни потрябват.
    -ЯСЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ? -извикахме ние и се разсмяхме толкова силно, че охраната дойде и ни изгони.
    Ние тръгнахме към училище.
    -Супер идея, но къде ще се съберем-каза Николета-На дали на някой от нас родителите му ще се съгласят да е в тях.
    -Еййй, нали знаете за вилата на плажа? -казах аз вълнувайки се знаейки историята-Онази вила. . .
    -Не, не, не, не, не! -каза видимо изплашена Павлета-знаете историята там е опасно!
    -Именно! -каза Ясен -Това би било много вълнуващо!
    -Супер идея Бети! -включи се Аля-Ще бъде яко!
    -Ок, в колко ще се съберем? -попита радостен от идеята Божо-Бетс?
    -Ами какво ще кажете в 20:00? -предложих аз щастлива, че се съгласиха-Тогава ще се е стъмнило и ще бъде по-яко.
    -Хора, моля ви-каза Павлета изплашена-Нали знаете, че там има избягал затворник и ако ни види ще ни избие всичките!
    -ОФФФ Павлета това са само слухове! -каза Георги раздразнен-Толкова ли си страхлива? ! Родителите ни, ни го разказват, за да ни изплашат да не ходим там!
    Звънецът беше бил преди пет минута, а ние пак закъсняхме. За щастие имахме физическо и бяхме си облекли униформите, но пак бяхме с дънките добре, че освен и гадняр господина не беше и толкова умен и не забеляза. Момчетата отидоха да играят футбол. А ние с Павлета, Николета и Аля си говорихме за довечера кой, какво ще носи.
    Часът мина. Ние си облякохме летните униформи. Групичката ни отново се събра и тръгнахме да се разхождаме, беше последно междучасие, а следващ час имахме математика.
    -Добре-казах аз-Ясен и Божо ще тръгнете с мен и Николета, все пак живеем близо.
    -Добре-каза Георги-значи аз, Аля, Бобито и Павлета също ще тръгнем заедно и ние живеем близо с тях.
    Ние отново закъснявахме, но господина по математика беше добър. В часа му обаче седяхме момчета с момичета, следователно бяхме:
    Аз-Ясен;Божо-Николета;Павлета-Боби;Георги-Аля. Седяхме на последните четири чина и не спирахме да си пращаме бележки с които се уговаряхме за довечера.
    Звънецът би, прибрахме си нещата в мешките. Прегърнах Боби, Георги, Аля и Павлета за довиждане и аз, Николета, Божо и Ясен тръгнахме към нашата улица. Къщите ни бяха една до друга. Прегърнах Николета, Ясен и Божо за довиждане и се прибрах.
    Когато влязох в стаята си хвърлих мешката си на леглото и се запътих към кухнята където си направих плодова салата от най-различни плодове. После погледнах часовника на компютъра, още беше едва 15:46. Потърсих филми онлайн. От всички аз изтеглих само Жената в черно, 13 Призрака, Екзорсизма и Гняв. Свалих ги на диск. След това изсипах учебниците от мешката си, а на тяхно място сложих бутилка Водка, бутилка Текила, бутилка Уиски, бутилка Бакарди и, за да не дрънкат между тях сложих половин пакет пластмасови чашки. Всеки от групата щеше да носи по нещо. Тъкмо седнах и пак станах, защото се сетих, че не съм прибрала диска в мешката, но там нямаше място затова сложих диска в чантата за лаптопа където бях сложила вече заредената батерия за всеки случай, защото не ми се рискуваше с контактите, кой знае откога никой не беше идвал във вилата. . .
    Стана 19:00 без да се усетя, защото се бях залисала във фейсбука. Бързо станах да се приготвям. Измих си лицето и зъбите. Сложих си любимата бяла блузка която беше широка и пет сантиметра над пъпа ми, късите дънкени панталонки на които краищата им бяха конци(останали след като ги отрязох) и бяха изтъркани(нарочно). Сложих си спирала и молив за очи, за да подчертаят толкова светло кафявите ми очи в чиито долен край бяха почети бели, сложих си и от кърваво червеното ми червило което се виждаше дори в тъмното. Сресах си косата, след което се позвъни на звънеца ми. Сложих си флекса, черните ми кецове метнах мешката на гърба си взех чантата с лаптопа и пъргаво за няколко секунди от третият етаж слязох долу до вратата. Беше Ясен облечен в черните си дънки(естествено смъкнати), бяла тениска, златисто-черните му кецове, флекс и мешката си. Той ме прегърна.
    -Много си секси в тези дрехи-каза той и се усмихна-Да извикаме и другите
    -И ти си много. . . секси-казах аз и се изчервих той явно забеляза и се усмихна-Хайде да ги извикаме.
    Той ме хвана за ръката и тръгнахме към къщата на Николета, която беше до нас. След половин минута стигнахме и си пуснахме ръцете, от вратата тъкмо излизаха Божидар и Николета. Тя беше с черна блуза с паднало рамо, сини дънки, черни кецове и мешката си. Божо беше със сини дънки(естествено смъкнати), черна тениска, бели кецове и мешката си . Прегърнах Божо и Никито.
    -Ай, какви сте ми сладки и двамата-казах аз и се усмихнах.
    -Мерси-казаха двамата едновременно-И вие сте яки.
    Всички се засмяхме, а след малко дойде и таксито което Божо беше извикал.

    В част 2 ще разберете защо се казва точно "Плажът на смъртта" надявам се да ви е интересно за първи път се опитвам да пиша история напишете коментарче ако искате ^_^ Очаквайте 2 част
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest