- 25.06.14 10:23#1Често имам сънища, свързани с водаЗдравейте! Реших да пиша тук, защото напоследък имам доста странни сънища,винаги съм имала такива откакто се помня,но сега ме притесняват повече понеже ми предстоят важни изпити скоро. Онзи ден сънувах, че закъснявам за изпита си, бях много притеснена в съня си и уплашена заради закъснението,но все пак стигнах в една стая и там започнаха да ми раздават комплекта за изпита и се събудих. Снощи сънувах, че плувам в река и трябваше да направя нещо,което баща ми ми беше заръчал в самата вода,май трябваше да взема нещо от една лодка или да го закача,но ме беше страх да отида до там,беше ме страх от голямото пространство вода,което има около мен и след това той със надсмешка ме попита защо не съм го направила и аз отговорих,че ме е било страх.
Често имам сънища,свързани с вода,плаши ме и в реалността голямото пространство вода.никога не съм имала проблеми с това,плувам,обожавам морето,гмуркането,но в последните 1-2 години не знам какво ми стана и започнах да изпитвам страх от водата,когато отида на по-дълбоко.В някои други сънища падам от кей,който се клатушка или от стълба на голям кораб,страха е неописуем в съня ми. След този сън снощи сънувах още нещо-че съм бременна и казвам на майка ми колко ме е страх да не ми стане нещо,защото бебето ми тежи.после на някакво събиране дойде още едно момиче-познавам я,с нея сме на здравей здрасти и ми стана странно,че точно тя ще дойде в съня ми.Тя също беше бременна и май се опитвах да и давам някакви съвети,след това се събудих и това беше.от сутринта чета някакви неща,но не мога да си обясня значението на тези сънища. Нека ако има някой,който е по-запознат,да ми обясни. Благодаря ви предварително!ОтговорОтговор с цитат - 29.06.14 05:50#2от: Често имам сънища, свързани с водаВярвай на способностите си и ще преодолееш този страх.ПРеди
изпити, има едни извлеци от боб в таблетки за засилване на
паметта,вземи си от тях. Това ще те успокои. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest