Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странен сън с момичето което харесвам

Странен сън с момичето което харесвам

• 18.06.14 01:03#1Просто ЧовекПросто ЧовекРегистрация: 31.08.13Град: Стара ЗагораОтговори: 4Странен сън с момичето което харесвамСнощи след като си легнах (гледах мача) сънувах един от тези сънища който те карат да се замислиш за техните значения. Ето какво се случва.

В класна стая съм и никой не познавам. Даскалката по български беше там. Тя обикаляше покрай средната редица в стаята. Аз бях на първия чин до вратата (най-отпред вдясно). Почнаха да се появяват приятели. Първият е един със сини очи от моя клас. Той си е малко такъв с връзки (знаете за какво става въпрос). Седна зад мене. След това се появи един друг приятел с който се запознахме на скоро (от стария клас на той със сините очи). Викам им да седне някой до мене да си говорим че умирам от скука, обаче те не обръщаха внимание. Говориха си нещо ама аз не ги чувах, въпреки че бяха до мене.

Малко след това дойде и моят най-добър приятел. Той седна в средната редица. Там по принцип седи момичето което харесвам (в реалния свят). Вика ми да седна до него (кажи речи ако седна до него сядам на мястото където момичето което харесвам седи по принцип (в реалния свят)). Тя обаче харесва тоя дето седи пред нея (на предния чин по принцип). В съня обаче цялата средна редица беше празна. Там по-принцип седят всички мои "врагове" (връзкари, отворковци и т.н.). Момичето го нямаше.

След това тръгнахме да се прибираме. По пътя за вкъщи, малко по-надолу от даскало я видях на една пейка. Нейната приятелка седеше и я гледаше, а тя лежеше облегната на пейката. отидох при тях. Тя беше явно напушена(тя не пуши. Не е от тези дето се правят на голямата работи. Аз също не пуша).от някъде, като в рекламите извадих един шампоан. Беше същия който ползвам аз (еди такъв специален медицински). Тя ми говореше нещо ама аз и казах нещо "лаконично" и тя млъкна.

След това се озовах до един супермаркет. Тя беше отвънка на паркинга.
    Влязох вътре. Купих некви китайски спагети. След туй се взех нещо друго (не помня какво). Тя ми бръкна в джоба ама аз не обърнах внимание.
    Отидох на касата извадих парите и ахнах. Продавачът ме пита "Какво стана малчо?" аз му отвърнах че изведнъж са се появили пари. Като погледнах в ръцете си имаше много десетачки, вместо 15-те лева с които влязох първоначално. Продавачът ми каза че може тя като е бръкнала да е оставила пари.

И тва беше.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest