Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Просто имам мнение

Просто имам мнение

  • 07.06.14 06:49#1МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16Просто имам мнениеПросто имам мнение, сигурно заради това, повечето хора не ме разбират.

    Това, че често се усмивам не значи, че не мога да бъда сериозна, това че не обичам да мълча , не значи, че не познавам самотата, това че обичам хората, не означава, че не съм таяла злоба в себе си, хм. Твърдят, че те познават, но всъщност никой от тях не знае кой си, странно а, цял живот с едни хора, а когато ти трябва рамо,сам.
    Да, "Такъв е живота " ще кажете Вие, не, живота не е такъв, хората го правят такъв, толкова подъл, всеки ден е лъжа, всеки човек е лъжа, реалността е лъжа, това създавате, една лъжа,предхождана от други лъжи.

    Виждате ли колко пъти трябва да напиша думата "лъжа", за да опиша живота си, помисли пак, защо е така,хм. Следващия напълно нормален въпрос е " Как реалността ще бъде лъжа" той е точно като живота, толкова е прост и в опити да го направите по просто, го усложнявате, хм.

    Само трябва да се огледаш, просто внимателно погледни, виж колко фалшиви стават хората, те едва ли не се страхуват да кажат истината, погледни им очите, когато бях малка и си позволих да излъжа, моята майка казваше така " Отиди и виж корабите, които ти плуват в очите" вярвате ли ми, че с часове ме беше срам я погледна в очите след това , има ли смисъл да говоря за сега, хм не мисля.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.14 12:39#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Просто имам мнениеМоля, моля, по полечка с обидите към лъжата, защото май не се усещаме как тя може да е истина. Тя е нечия същност и се проявява в момента, в който някой разбере как е бил излъган - обикновена реакция. Като зараза, както са много неща. Но ние се нуждаем от пространство и дизайн, за да бъдем стабилни и разберем тази неща, които могат да се превърнат в чиста любов. Ако има жертва.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.14 11:29#3МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16от: Просто имам мнениеОграничено мисленеОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.14 11:29#4МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16от: Просто имам мнениеОграничено мисленеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest