- 04.06.14 04:54#1Сънувам ужасни сънищаЗдравейте! Не знам дали темата ми е на правилното място, извинявам се , ако не е. Направих си регистрация тук, за да споделя странните ми сънища, които започват да ме плашат и моля да ми дадете мнение. Аз съм на 18 години, и съм сънувала какви ли не странни сънища, но ще ви споделя 3 от тях, които най-много са ме уплашили и са оставили....някакви чувства в мен, които и аз не знам какви точно...страх,обърканост. Та повечето от тях бяха като бях по-малка... Тинейджър на около 13-16 години. Имах известен период в който, всеки път щом заспя сънувах кошмари...свързани с призраци,магии, вещици, кукли оживели... и не, не такива като от гледане на страшни филми, ами свързани със семейството ми и много по-реални!
Ще започна със първия от трите, който искам да ви разкажа....
Историята не е важна, някаква случка тинейджърска... Просто сънят беше с точност.... Пълнолунието, снимка на пълнолуние в акъла ми и ведната след това някаква случка с приятели няма значение. На другия ден ставам аз, отивам на училище. Всичко! Дума по дума се случи както в съня! Направо настръхнах на място и не знаех какво да мисля и да правя...
Втория странен сън беше... сънувам, знам че сънувам ( доста често в сънищата си мога, да се контролирам и знам, че сънувам ) и си гледам тялото от горе от тавана на стаята как спя.... И го наблюдавам просто, сякаш духът ми наблюдава тялото... и изведнъж се засилвам към тялото ми и се събудих и сърцето ми биеше толкова силно, беше ужасно изживяване. И бях в същата поза , в която се наблюдавах... Всичко беше същото....
Последният сън, който ще ви разкажа, беше от снощи...всъщност тогава реших да споделя накъде за мнение.....Това, което помня е , че бях на някакво много бедно място. Имаше една стара баба и едно дете, всички бяха бедни, мръсни , слаби .... ужасна картина ! Просяци и изстрадали хора.... Но, те бяха някакси усмихнати и свиреха на някакви...подръчни неща едва ли не, предмети... просто сами си правеха музика и танцуваха... беше много странно.... И най-странната част... Имаше някаква стая, в която живеела ''но фейс лейди" ( това го сънувах на английски, нямам си и на идеа защо ) ... та тая лейди не беше точно без лице. Влизам в стаята... и директно като картина в ума ми .. Ужасна потресаваща... Нали, тая жена в ума ми знам, че е много стара.... вече над 100 години.... и ужасната картина просто едно лице, черно-бяла картина...без очи, кухини...общо взето беше като череп ама не точно, имаше изгнило по него сякаш....беше ужасно и беше живо защото ми говореше нещо , ама не помня какво...явно не е било важно да знам .... Ами това е общо взето. Моля, някой ако има някакви мнения да казва..... Сигурна са просто някакви кошмари, ама вече започва да ми става странно и страшно и не знам каво да мисля, като слушам всички какви глупости сънуват, пък аз такива неща. Благодаря много предварителноОтговорОтговор с цитат - 07.06.14 06:34#2от: Сънувам ужасни сънищаДа сънуваш не е лошо, но ти предчувстваш, което преминава преградата сън-предчувствие. Почивай повече и движение на въздух.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest