- 24.05.14 01:24#1Имам чуството, че ще стане нещоМного ви моля който знае какво е това нека ми пише моля ви ! ! ! Не го сънувам за първи път смисъл местата са различни но тези изроди не и все ме преследват случката в съня ми е такава : Аз , момиче и още 2-ма много близки приятели отидохме до една полянка по черен път извън моето село единият от приятелите ми вляза в полянката от дясната страна на пътя и след 1мин. изскочиха едни облаци в далечината но на пътя от тях излязоха 3-ма облечени в черно с качулки точно като смъртта само че без косата в ръка носеха се по въздуха и идваха към нас тръгнахме да бягаме от тях
момчето което остана в поляната изчезна и останахме аз момичето и другото момче докато бягахме единият от тези ме хвана от разстояние 20 метра и една карта ми се появи в краката но забравих каква беше колебая от
пика или спатия някак си събрах сили измъкнах се и продалжих да бягам докато бягахме единият от 3-мата се приближи до едното момче и му казал СПОКОЙНО и още нещо на ЕГИПЕДСКИ език затворих очи и си мислех: , , Още една крачка , още една крачка'' отворих очите и бяха хванали момичето а ние бяхме на около 40/50 метра от мястото продалжихме напред към село и видяхме друг но беше облечен нормално но физиономията му го издаваше защото беше много стряскаща държеше в въздуха един човек с поглед и му викаше аааааааааааааа а устата му беше черна както и очите и явно го убиваше като ни видя май се стресна и побягна до една кола после започна да говори на същия ЕГИПЕДСКИ език и тръгнахме към него той не искаше да ни нарани а да ни сплаши май да не го закачаме беше много уморен ние с приятелят ми го гледахме и докато се усетим ни бяха изпреварили тези с качулките като смъртта приятелят ми изчезна някак и останах сам тръгнах да бягам и исках да извикам но нямах ГЛАС и вече приближих село разминах се с тях на косъм и те се спряха и почнаха да говорят помежду си : , , Виж колко черепа има там'' и казаха още нещо че тези черепи пазели хората от селото черепите бяха в началото на селото около 5/6 черепа + към 2 цели скелета и другите бяха разкъсани костите им бяха навсякъде на една купчина в окръг около 1/2 метра !!!!! Моля ви сънувал съм тези с качулките и други пъти на различни места и краища в селото ми моля ви някой който знае какво е да ми пише. . . . Благодаря предварителноОтговорОтговор с цитат - 25.05.14 01:17#2от: Имам чуството, че ще стане нещоем то голям ужас.ама ти от де ги разбираш,че говорят на Египетски.ОтговорОтговор с цитат
- 30.05.14 07:48#3от: Имам чуството, че ще стане нещоАко сънуваш подобни сънища ги записвай.ОтговорОтговор с цитат
- 30.05.14 10:22#4от: Имам чуството, че ще стане нещоpriqtelqt mi v sanq mi kaza che govorqt na egipedski ОтговорОтговор с цитат
- 30.05.14 10:25#5от: Имам чуството, че ще стане нещоi da mladi s cherno palto noseshti se v vazduha 3ma ..... chak nakraq razbrah che sa mladi maje....ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest