Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Aз - сблъсък на емоции

Aз - сблъсък на емоции

  • 17.05.14 09:54#1МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16Aз - сблъсък на емоцииНе знам от къде да започна, странна съм, хората мислят, че ме познават, а всъщност дори аз не се познавам.
    Смехът, това е нещото, което до сега ме държи, това което ме кара да забравя всеки проблем, това което е с мен винаги.

    Обичам любовта, обичам когато и тя ме обича, обичам и хората, но не обичам, когато те ме обичат, защото винаги ги наранявам.

    Какво друго да кажа за себе си, обичам животните, обичам това как, те ни обичат, как са готови на всичко за нас, а ние ги погубваме, обичам начина, по който те ни обичат, и това как въпреки грешките, които допускаме, пак ни обичат, възхищавам им се.

    Обичам природата, обичам мириса на гора, обичам онези малки цветенца, които са толкова ниско на земята, че трябва да легнеш до тях, за да усетиш аромата им, всеки път си струва.

    Приятелите, са това от което най-много се страхувам, не мога без тях, не мога и с тях, толкова много се страхувам от тях, а когато ги няма се чувствам сама, странно а, нараняват ме, обичам ги повече, оставят ме, разбирам, че не си е струвало и отново боли.

    Обичам тишината, но се губя в нея, потъвам, потъвам надолу, спомените ме дърпат, а мечтите ми помагат да се изкача, вечната борба.

    Обичам езика, обичам това как ме кара да се чувствам, когато му се отдам, това как ставам друга, когато го усетя в мен.

    Обичам себе си, не се познавам, но се обичам, обичам всеки малък недостатък в себе си, обичам всяка една глупава усмивка, която съм подарявала на хора, от които съм получавала само болка, всеки път в който съм казвала "Обичам те", на хората, който все още са до мен, всяка сълза, която съм проронвала заради глупавите постъпки на хората,всичко, обичам всичко в себе си.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.05.14 11:44#2Hekate29Hekate29НовакРегистрация: 25.02.13Град: -Отговори: 2от: Aз - сблъсък на емоцииУау! Това е доста интересно,поетично и по някакъв начин странно,но ми харесва ! :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 21.05.14 12:17#3МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16от: Aз - сблъсък на емоцииБлагодаря ОтговорОтговор с цитат
  • 01.06.14 09:44#4stempzstempzНовакРегистрация: 27.11.13Град: ВарнаОтговори: 9от: Aз - сблъсък на емоциирадвай се че имаш аз,зашото напоследък,хората стават все по празни и обезмислени,подчинени на своите инстинкти и материални нужди!,всеки казва че обича природата,но едно дръвче не е засадил,всеки казва че обича,но виждам как се карат за два лева,всеки казва че ти е приятел,но когато му казваш истината в очите,вместо да ти благодари,тихо те отпраща от илюзорния му свят,обичат животните,и затова си ги купуват като предмети и ги водят на каишка!това което хората обичат е техния аз,тяхното наранено,алчно поглъщашо всичко като черна дупка -его!ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.14 05:36#5cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Aз - сблъсък на емоцииколко вярно казано.ние хората сме най егоистичните същества на тази земя.и вече с нищо не може да ни се помогнеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest