- 30.04.14 09:03#1Сънувах прасетаЗдравейте,
Днес сънувах доста интересен сън. Сънувах, че се намирам, в непознат за мене апартамент и в стаята, в която седях имаше диван и непознато русо момиче или по скоро жена не мога да си спомня с точност.
Въпросното момиче лежеше на дивана и мисля че спеше или си почиваше, но и в двата случая тя лежеше на дивана. Изведнъж аз решавам, от бог знае къде, да пусна прасета в стаята за да я изядат понеже прецених, че тя е заплаха за мене. Отворих вратата на стаята и пуснах 5 охранени домашни (розови) прасета, които веднага се качиха върху девойката и започнаха да я душат (както кучето души наоколо)и да я хапят. Аз излязох от стаята, за да не гледам какво става. И само слушах, как прасетата грухтят и квичат. Когато затворих вратата на стаята, се появи майка ми, и ме попита:
-Защо остави момичето до умре?
-Защото го заслужаваше! - отговорих аз.
Но някак аз усещах, че това което сторих не бе правилно. Сякаш нещо в мен се обади и ми каза - Спаси я!
Отворих аз вратата и гледката беше потресаваща. Прасетата ядяха плътта и и ближеха кръвта и, но аз не изпитах страх. Прасетата не ме закачаха явно знаеха, че аз съм ги пуснал и съм стопанина им.Отидох при нея наведох се и видях, че още диша. Казах си има надежда. Разбутах прасетата хванах я за ръката и се опитах да я издърпам, но ръката и се скъса. Буквално се отскубна от рамото и. Тогава идно от прасетата се засили и скочи върху нея и я премаза с тежестта си.
Това беше целия сън или поне това, което си спомням. :x:ОтговорОтговор с цитат - 01.05.14 06:56#2от: Сънувах прасетаМоже би,искаш да отмъстиш на някого по нестандартен начинОтговорОтговор с цитат
- 09.05.14 08:03#3от: Сънувах прасетаБрат ми, Нова Година е далече.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest