Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Пътуване до Космоса

Пътуване до Космоса

  • 15.04.14 09:04#1Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74Пътуване до КосмосаТе бяха 7 тийнейджъри, жадни за приключения.
    Искаха да изпробват новата машина за отиване в безкрайния Космос.
    Знаеха, че е опасно, че малко оцеляват. Винаги само 2,3 от цяла група, поради недостиг на кислород, голяма плътност и ниски температури..
    Издигаха се с едни голям балон-машина. С увеличаване на височината температурите спадаха и все повече се отдалечаваха от Земята. Издигаха се високо...Виждаха звездите, видяха и Слънчевата ни система как са подредени планетите ни, беше много красиво, недостижимо, ново, фантастично. Те се наслаждаваха и бяха предпазливи.
    Издигаха се в нещо като фуниевидна или цилиндрична тръба и форма, с оранжево-червен на въздуха цвят.Нещо като формата на черните дупки.
    виждаха странни и нови неща, от които една голяма пирамида като в Египет.
    Но нещо се случи...
    Космоса си показа силата, беше като на Сървайвър, битка с живота..
    За съжаление, само 3 оцеляха..от които 2ма бяха влюбена двойка.

    няколко дни по-късно

    По новините чуха, че тази пирамида в космоса е била пирамида на живота, тя погълнала, тя събирала загиналите хора. Докато пътували, младежите събрали някаква течност, вълшебна.
    Изведнъж нещо им дойде на ума, и откриха, че тази течност можела да съживи загиналите..
    Но знаеха че може и те да не оцелеят, а само 1.
    Влюбената двойка, преди пътуването седнаха навън на пейката и се целуваха страстно и дълго акто запоследно, защото не се знаеше дали ще оцелеят, но си струваше заради живота, да съживят и върнат загиналите си приятели и всички останали, които са загинали.
    Отново преминаваха пътя към Космоса, и като стигнаха пирамидата, я напръскаха с тази вълшебна течност и тя се пръсна на парчета и всички възкръснаха.
    Космоса вече не беше толкова лош и опасен. И всички се прегръщаха, целуваха, и заживяха в мир и спокойствие по старому.
    Край на съня ми
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.05.14 02:15#2ГеоргиГеоргиНовакРегистрация: 31.10.13Град: -Отговори: 3от: Пътуване до КосмосаХаресва ми съня ти. Обикновено, когато аз сънувам неща, свързани с Космоса (което е почти всеки път), не свършват толкова красиво. Ако изобщо имат такъв, защото по принцип моите нямат.ОтговорОтговор с цитат
  • 17.12.14 08:41#3Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: Пътуване до Космосаот кога не съм влизала тука и гледай какви съм ги сътворила и какви сънища съм сънувала ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest