- 14.04.14 11:22#1Сънувах странен сънСънувах много страненен сън... Значи преди близо година един от учителите ни в училище почина от рак на белия дроб. И така ние с нашия клас ходихме на погребението му и всичко беше ок смисъл цбогувахме се с него. Снощи оначе аз сънувах едни странни сънища. Не мога да кажа кое сънивах първо, но започвам от което и да е. Първо сънувах как трима човека от моя клас се давят в едно езеро и само аз съм на брега(то не беше точно бря а със бетон) и трябва да ги издърпам.. Говорехме там нещо(не си спомням какво точно) и по едно време единия започна да се дави и аз нали им подадох една пръчка да се хванат и ги издърпах един по един и тримата. След това отидохме през някакво поле до една стая в сграда ( която явно беше училище). Там се преоблякоха и все едно нищо не им се е случвало(забравих да кайа че езерото беше мръсно). И някой ни извика да влизаме в час и именно там беше господина ни (който е мъртав)все едно е жив и такъв беше усмихнат. Преподаваше си а аз седях на най-задния чин и започнах да плача ама много само седя и ми текът сълзите. Само аз знаех че той всъщност е мъртав и плча от зад плача и го гледам как преодава а той не ме и поглежда но беше усмихнат говореше си със една моя съученичка аз ги гледам и плача. Просто в съня ми само аз знаех че той е мъртав и затова плачех.
Според вас какво трябва да означава съня ми? Аз имам много развито чувство за такива неща.. Преди седмица сънувах некролог на приятелка на леля ми а тя е жива и накарах леля да и звънне и действително жената беше много зле ..
ОтговорОтговор с цитат - 07.05.14 02:12#2от: Сънувах странен сънмега неграмотния сън... иначе нищо съществено не значи. Е освен оправи си правописа ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest