Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах икона

Сънувах икона

  • 14.04.14 11:05#1никаникаНовакРегистрация: 17.09.13Град: -Отговори: 3Сънувах иконаЗдравейте , тази нощ сънувах икона, но беше малко странно, самата икона беше точно пред мен и мисля че беше на същото място на което е и у дома. Но всъщност, странното беше, че на самата икона нямаше образ на светец, а бяха някакви странни същества, ако не се лъжа мисля че бяха дяволчета. . В самия сън се чувствах много странно, но в момента, в който го видях и казах на съпруга си да погледне за какво става въпрос, веднага образа се измени и се появи някакво много хубаво същество, но отново не беше обичайния образ, който трябва да е. . Някой има ли идея какво може да означава, проверих в съновника, пише че е хубаво да сънуваш икона но в моя случай беше много странно, благодаря ви предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.04.14 05:42#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах иконаИконата ти е показала твоето духовно състояние. Помисли си за това.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.04.14 10:35#3MarianaMarianaНовакРегистрация: 12.05.11Град: -Отговори: 3от: Сънувах иконаОтиди на църква,помоли се на Богородица,а и сега тъкмо идва Великден.Запиши имената на близките,за да ги чете отчето за здраве и остави някакъв дар пред олтара.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest