Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънищата ми показват знаци?

Сънищата ми показват знаци?

  • 03.04.14 11:08#1КристинаКристинаНовакРегистрация: 09.07.13Град: -Отговори: -Сънищата ми показват знаци?По принцип сънищата ми показват бегло знаци какво трябва да направя в живота си. Снощи почнах да чета книга " Как да се срещнем и да работим с духовни водачи". В книгата се обеснява, че духовните водачи могат да бъдат и души от нематериалния свят и как можем да се свържем с тях. Стигнах до около десетата страница и заспах, а точно тогава беше главата, в която се обясняват 'техниките'.
    В съня си бях казала, че чета тази книга и един приятел (който се явява във всички сънища и може би ми дава най-много знаци) ми каза да спра да я чета, защото ще ми повлияе много зле, докосна ме и ми показа какво ще бъде ако почна да се свързвам с духове и бях се почувствала ужасно и много изплашена.
    Дали това е знак или просто подсъзнателно изпитвам страх и следствие на това е сънят ? Ако имате мнения, ви моля да споделите.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.04.14 01:16#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънищата ми показват знаци?Нищо случайно няма.Нещо те е подтикнало да прочетеш тази книга- дали за опитност или за нещо друго, но си имай едно наум,че може да пострадаш.Любопитството и самочувствието водят до голями грешки.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest