- 03.04.14 08:30#1Има ли лошо предзнаменование този сън Сънувах, че съм в университет и че започвам на ново да уча същата магистратура при познат професор, които и тогава е водил лекции, разговаряме в аудиторията,и аз казвам че нищо не знам, след което излизаме на вън, професора ме държи за ръка и пресичаме оживена улица, на пешеходната пътека, аз се опитах да си дръпна ръката, но не можах, сякаш се срамувах, а в същото време се усмихвахме доброжелателно на другите хора около нас. като се върнахме обратно имаше доста хора, които като мен учат същото на ново.
Има ли лошо предзнаменование този сън, защото определено ме притеснява?ОтговорОтговор с цитат - 04.04.14 05:57#2от: Има ли лошо предзнаменование този сънТова притеснение може да ти донесе радост от професора. ОтговорОтговор с цитат
- 05.04.14 12:38#3от: Има ли лошо предзнаменование този сънсамо, че като провериш в съновника отделните думи като 'университет', 'пресичане на улица', 'държиш ли ръка', това не са "радости".ОтговорОтговор с цитат
- 05.04.14 04:02#4от: Има ли лошо предзнаменование този сънНе винаги тълковника отговаря на вътрешния мир и зависи от къде идва съня.Знам,че има сънища които могат да означават буквално сънуваното. Ще продължиш отношенията си в този институт.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest