Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах много лош сън, свързан с Христос

Сънувах много лош сън, свързан с Христос

• 31.03.14 05:41#1ivanivanРегистрация: 31.03.14Град: ЧирпанОтговори: -Сънувах много лош сън, свързан с ХристосБях в някаква църква там имаше някакво голо момиче с 3 гърди, което масторбира. После идва друго момиче с което започнаха да мърсуват.. след това една от иконите на Исус извартя глава намръштисе доста злобно и те литнаха от църквата крештеейки. Веднага след това се сабудих много притеснен, моля някой да ми каже какво може да означава подобен сън?? Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.07.14 09:26#2AsmodeusAsmodeusРегистрация: 31.07.14Град: -Отговори: 46от: Сънувах много лош сън, свързан с ХристосМоже и да не съм прав, но ми се струва, че сънят ти подсказва, че си имаш духовни търсения, съмнения и противоречия, свързани с религиозната ти вяра и с твоите собствени потиснати сексуални фантазии.
    Предполагам, че имаш сексуално влечение или по-точно казано, фетишизъм към лесбийски изпълнения и че те привличат мастурбиращи девойки, а този факт те притеснява, понеже си християнин, а християнството само по себе си отрича такъв тип удоволствия. Ти не си споделил на каква възраст си, но предполагам, че си подрастващ или си вече мъж и е нормално да те изкушават такива фантазии и да имаш такива желания- от гледна точка на психологията- това е напълно нормално, но от гледна точка на християнските религиозни догми такива фантазии са греховни и те те отделят от праведния път и трябва да ги потискаш и да не им се поддаваш или поне да намериш други по-значими за теб неща, които да отвличат вниманието ти от тези изкушения.
    А защо едното момиче е с три гърди- това не мога да си обясня, изобщо като цяло женски гърди насън не знам какво означават, и понеже и в някои мои сънища са присъствали като елемент- не отговарят на тълкуването, което досега съм намирал в съновниците.
    Успех с тълкуването! :y:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest