Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Убийството част 2- тайната на Сара

Убийството част 2- тайната на Сара

  • 21.03.14 06:45#1AAНовакРегистрация: 03.03.14Град: СофияОтговори: 13Убийството част 2- тайната на СараАби се обърна и изкрещя.Някой се хвърли върху нея и тя изгуби съзнание.
    ...
    -Къде ли е Аби?-Сара се оглеждаше.
    -Не знам-отговори Кейт.-обади ѝ се пак.
    -Звъня ѝ за трети път.-Сара погледна телефона си.
    ...
    Аби отвори очи.Намираше се в тъмна стая и главата я болеше.В ъгъла на стаята нещо се мърдаше.Тя наблюдаваше сянката.Приближаваше се и накрая Аби успя да види лицето ѝ.Приличаше на Скарлет.Но това не е възможно нали?Тя е мъртва.Е,ето,че е възможно.
    -Липсваш ми,Аби.-Промълви Скарлет.-Кейт също.
    -Скарлет?-Аби не проумяваше какво се случва.После добави-Ами Сара?-Скарлет замълча.Погледна в страни и каза:
    -Тя не чак толкова...Сами ще разберете защо.Сега обаче съм тук,за да ти кажа нещо важно.Трябва да намериш дневникът ми.Той е в шкавчето в стаята ми.Намери го преди някой друг.Сега върви преди да се е върнал.-Скарлет посочи прозореца-Бързо.-След това изчезна.
    ...
    След училище Аби отиде при майката на Скарлет.
    -Добър ден г-жо Джоунс!Може ли да отскоча до стаята на Скарлет?Тя ми липсва и искам да си спомня за времето,когато седяхме в стаята ѝ и си говорехме.
    -Разбира се,Аби!Влизай.
    -Благодаря!-Аби не изчака друга покана и се запъти към стаята на Скарлет.Намери дневника и си тръгна.
    ...
    "Скъпо дневниче,днес се скарах със Сара.Каза ми,че ще ме съсипе.След това взе нож и ме заплаши,че ако кажа нещо за този скандал,ще се наложи да използва ножа.Аз казах само на Кейт...Тя ми е най-близка и единствения човек,който наистина ме разбира.Надявам се Сара да не разбере."
    -О боже мой...Трябва да се обадя на полицията!
    Аби взе телефона си,но някой почука на вратата ѝ.Беше Сара.
    -Аби отвори веднага!-крещеше Сара.
    Дано ви е харесала,очаквайте продължението другата седмица
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.03.14 06:59#2БетинаБетинаНовакРегистрация: 19.02.14Град: ВарнаОтговори: 19от: Убийството част 2- тайната на Сарана мен лично ми е много интересно ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.14 11:22#3InaInaНовакРегистрация: 18.03.14Град: ВарнаОтговори: 4от: Убийството част 2- тайната на СараИ на мен ми харесва много, но кога ще излезе 3 - та част? Чакам я с нетърпение.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest