- 04.03.14 12:34#1Много омотан сън bЗдравейте, сънувах един много интересен сън. Така първото, което си спомням от съня е че се бях озовала на нещо като състезание по плуване на моето училище и аз участвах в него, но явно не беше важно, защото даже и не обявиха кой спечели. След като свърших с плуването се видях със едни момичета, те са ми стари познати от преди години, но не сме близки (най-много едно здрасти да си казваме на улицата в реалния живот). Поговорих малко с тях и това беше, даже нямам спомен за какво. След това се разхождахме по улицата с тайфата, с която съм попринцип. (там има едно момче, което харесвам много и той го знае, но решихме да сме само приятели и когато излизаме има бъзик-два но дотам без много закачане и т.н.)Тръгнахме да пресичаме една улица всичките и някой беше заговорил нещо за целувки и той се наведе и ме целуна по бузата. След това се озовахме в нещо като голям двор със много висока ограда (малко ми приличаше на замък, но само на стените на замъка). Там имаше някакви накъсани листове хартия с нещо написано върху нея и всички решиха, че това сигурно е някаква направена магия и решихме да ги изхвърлим зад оградата и да ги изгорим (имаше и една малка част с решетка на оградата и оттам изхвърлихме листчетата), но и така не ги изгорихме а само ги изхвърлихме. После седяхме на оградата и момчето, което харесвам ми подаде да хапна нещо, отхапах и разбрах че е сварен или печен скорпион 0.0 (странна работа). След това един приятел ми каза ти да не би да го харесваш (ставаше дума за въпросното момче), аз казах да и какво човешко е и погледнах момчето, което харесвам и му се усмихнах....Мисля че има и още малко но не си спомням остатъка от съня. Много омотан сън, търсих из съновници, но ми се прииска да чуя и странично мнение Благодаря предварително за отделеното време. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest