- 19.02.14 06:34#1Нааках се в колата на гаджето миДокато гаджето ми караше колата се нааках в гащи те. Всичко стана много бързо. Оцапах и колата му. Стана ми гадно. Чувствах се виновна. Той много се възмути и ми се скара. На следващият ден ми купи памперси за възрастни. Вече само с тях ходя. Но още се чувствам виновна. Какво трябва да направя за да спра да се чувствам виновна? ОтговорОтговор с цитат
- 19.02.14 07:48#2от: Нааках се в колата на гаджето миПфу ,че миришеш.Можа ли да се измиеш или и това той го направи?!?...
ОтговорОтговор с цитат - 19.02.14 08:01#3от: Нааках се в колата на гаджето миmihala :Пфу ,че миришеш.Можа ли да се измиеш или и това той го направи?!?...
Сама се измих след инцидента. ОтговорОтговор с цитат - 22.02.14 09:42#4от: Нааках се в колата на гаджето миМного лошо наистина,може да си обсебена от духа Дриско Подриско. Правилно лечение-памперс.
Сега сериозно:
Спокойно,нормално е,случва се,не слушай mihalaОтговорОтговор с цитат - 23.02.14 01:13#5от: Нааках се в колата на гаджето миСлушай баба си, а не някои пубери.Това е болестно състояние и изисква лечение.Само памперс няма да те оправи.ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.14 01:34#6от: Нааках се в колата на гаджето миЗа да не се чувстваш виновна махни памперсите. ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.14 04:28#7от: Нааках се в колата на гаджето миЛеопардче :Много лошо наистина,може да си обсебена от духа Дриско Подриско. Правилно лечение-памперс.
Сега сериозно:
Спокойно,нормално е,случва се,не слушай mihala
Да то навсеки може да се случи, но ми стана гадно, защото моят приятел винаги се грижи за колата си а аз я оцапах. ОтговорОтговор с цитат - 23.02.14 04:31#8от: Нааках се в колата на гаджето миmihala :Слушай баба си, а не някои пубери.Това е болестно състояние и изисква лечение.Само памперс няма да те оправи.
Изглеждам здрава. Не съм отпаднала или нещо подобно.ОтговорОтговор с цитат - 23.02.14 04:38#9от: Нааках се в колата на гаджето миmihala :За да не се чувстваш виновна махни памперсите.
Не мога да махна памперсите.С тях се чувствам спокойна, че, каквото и да се случи няма да се изложа отново или отново да оцапам колата на приятелят ми. ОтговорОтговор с цитат - 24.02.14 05:06#10от: Нааках се в колата на гаджето миСмяташ ли,че твоя случай е на психична основа, че си се обърнала към този сайт?ОтговорОтговор с цитат
- 24.02.14 10:37#11от: Нааках се в колата на гаджето миmihala :Смяташ ли,че твоя случай е на психична основа, че си се обърнала към този сайт?
Мисля, че да. Но взех, че си отговорих сама на въпроса - какво трябва да направя за да спра да се чувствам виновна. Сготвих му любимата манджа и вече не се чувствам виновна. Може би съм заменила гадната постъпка с добра и затова вече съм добре.ОтговорОтговор с цитат - 24.02.14 12:40#12от: Нааках се в колата на гаджето миАз се нааках в училище,че се прибирах да се преубувам у нас и да се мия. (Бях на 7)ОтговорОтговор с цитат
- 23.03.14 09:25#13от: Нааках се в колата на гаджето миНай-красивата тема във форум, на която съм попадала! :kiss: Звучи много романтично *-* ОтговорОтговор с цитат
- 16.05.14 02:07#14от: Нааках се в колата на гаджето миима една болест при която не усещаш че се напикаваш или наакваш тя се предаваше по полов пътОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest