- 11.02.14 09:06#1Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Скорпионът най-силната зодии в зодиака последвана от рака. Скорпионът е твърде краен, лесно раздразним и тайнсвен. На пръв поглед скорпиона е безчувствен и мрачен, но всъщност скорпионите са много емоционални хора. Заради високото им самочувствие, което не показват пред хората, не се хвалят, даже не обичат да ги хвалят, но дълбоко в себе си го имат, те трудно биват пречупени. Те не споделят с други хора истинските си чувства, освен ако не сте му спечелили доверието, което е труден процес. Скорпионът си създава много лесно отношения, затова първото впечатление е най-важно. Ако искате приятелство началото на запознанството, е едно от най-важните моменти.
Отрицателни черти: не умеят да пазят тайни, отмъстителни, ревниви, заплашителни, садисти, доставя им удоволствие страха на другите, твърде перверзни, безкористни.
Положителни черти: симпатични, забавни, преследват целта си, обичат много силно, както и мразят много силно, любознателни, искрени, привлекателни, сексапилни, спокойни.
Скорпионът е зодията с най-голямо търпение, но с течение на времето, гнева се натрупва и атакува с могъща сила. От скорпионите излизат най-жестоките серийни убийци.
Също така скорпионите не могат да бъдат излъгани. Те влизат в ролята на другия, като сравняват с свойте чувства и така стигат до крайната мисъл на другия. Скорпионите са едни от най-добрите детективи.
Те са страхотни хора, и унищожителни в същото време. Само трябва да си изиграете картите добре, и може да получите в замяна, уникален и верен човек, който би убил за вас.
Ракът е способен да контролира скорпиона, понеже те, за разлика от него не са искрени а лицемерни. Както и да е, ракът обаче е много по-емоционален от скорпиона, и ако прекали с търпението му, скорпионът лесно може да го депресира за седмици. Скорпионите са безмилостни в гнева си.ОтговорОтговор с цитат - 12.02.14 08:11#2от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.изобщо не си в час...
първо, скорпионите се делят на два вида бял и черен- които са пълни противоположности един на друг- имам приятелка бял скорпион!
второ, изобщо няма база за сравнение с рак!ОтговорОтговор с цитат - 12.02.14 08:14#3от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.забравих трето, изобщо не са най-силни в зодиака те са водни знаци..ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.14 08:47#4от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Аз съм Скорпион, и то осъзнат , и държа да уточня, че не се считам за много неща от това описание. Съвсем нормален човек съм, със грешките и успехите си. Това което мисля че ме определя като Скорпион е упоритостта ми, преследвам това което искам да постигна. Хората около мен ме намират за сладур, и съм наистина много лоялен приятел. Наистина усещам кой се опитва да ме измами или манипулира, затова тези хора си остават само с опитите. Уважавам противниците си, а приятелите си обичам. Доволна съм от себе си че съм успяла да надмогна чувства като завист и омраза, те са заменени със съжаление и игнориране.
Смея да твърдя, че на човешкият дух се дава възможност да се прероди в моята зодия,за да му се даде шанс да се пребори именно със тези недостатъци, защото точно като водна зодия - ни е дадена силата да го направим, стига да успеем да се осъзнаем.
А нима има нещо по-опустошително от силата на водата?ОтговорОтговор с цитат - 14.02.14 11:11#5от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.СКОРПИОНИТЕ ПАЗЯТ ТАЙНИ И ТОВА ИМ Е НАЙ-ДОБРАТА ЧЕРТА! Има скорпиони, които използват тайните за свои цели или ги издават, но НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА! Ако скорпионът е свестен човек той ще пази тайни до колкото дълго трябва.А и скорпионите са много търпеливи хора, затова могат и да чакат много дълго, за да им кажете тайната си. Аз съм Скорпион и имам приятели скорпиони! Нямам доверие на никого! От малка се бях научила без никой да ми казва - Тайните са тайни и не трябва да се казват на никого! Иначе няма да са тайни! Аз самата знам много тайни, имам много мои и никоя на никого не съм казвала! Най-много споделям със сестра ми, която е по-голяма и е Рак. Няма да споря с никого, но ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН и има РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ! С две думи: Има добри и лоши скорпиони! Добрите пазят тайни, лошите - не, освен ако не искат или не са свързани с тях предполагам! ОтговорОтговор с цитат
- 15.02.14 12:54#6от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Точно това за елемента на знаците е доказана измислица. Неможе да се слагат различните знаци под един общ знаменател и да ги прави слаби или силни.ОтговорОтговор с цитат
- 16.02.14 12:15#7от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Има доста верни неща. Да не кажа почти всички. Приятелят ми е скорпион и наистина в началото ме плашеше колко бързо пламва от емоции. Аз съм дева и съм може да се каже неговата точна противоположност. Обикновено съм сдържана, здраво стъпила на земята и спокойна. Той с външните хора винаги е бил дружелюбен, спокоен, но що се отнасяше за мен ... ревността му беше изпепеляваща. Не, че е правил грандиозни скандали, но само погледът му и едно тихо изречено изречение в такива моменти са способни да те сразят. Но с времето, ако успееш да спечелиш доверието, скорпионът се успокоява. Може би аз го кротвам, може би е черта на зодията, не знам, но виждам всеки ден, че за близките си хора, за приятелите, семейството, любимата, скорпионът е готов да убие и да умре. А за мен това е положително качество! ОтговорОтговор с цитат
- 16.03.14 08:30#8от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Аз съм бял скорпион за мен от тук 50% се отнасят, някои неща не са за мен - тази отмъстителност, непазене на тайни, иначе да, ревнива съм любознателна, обичам много, не мразя не искам да мразя.Изкарахте скорпионите много лоша зодия а и можеби другите ми 50% са във везни, защото съм родена между дветеОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 02:39#9от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Има нещо което всички пропускат. В зодиака няма голямо значение само каква зодия си има значение под какъв знак ти е луната и всички други планети. Луната ми е рак затова една част от тези неща е вярна. Не може всичко да е вярно все пак всяка планета отговаря за различно нещо. Това е чистия "прототип" на скорпиона. Някоя от тези черти може да ги има в някой Козирог да кажемОтговорОтговор с цитат
- 05.01.25 10:59#10от: Скорпионът, най-неразбираемата зодия.Аз попринцип се водя черен скорпион и съдейски как всички нападнахте човечеца, то да скорпиони сте и вие. Човека преди мен е прав пропускате всички планети, луни, слъца и домове в наталната карта. Човека просто ни е обяснил чистата природа на скорпиона. Която не означава че ще имате вие. А ако съответната ви планета или дом са в скорпион можете да имате тези черти.
Давам ви пример. Аз съм черен скорпион с луна в рак, асцендент везни и венера в дева. Кушмар е при мене. Все едно живея с двама души. Лошата и добрата страна. Идва донякъде от везните в асцентенда ми. Отмъстителна съм до кожа, но мине ли време може ако си струва да си отмъстя за виси колко са ме наранили. Секса, да харесвам го извратен понякога, но заради девата ми си падам по ванилата и не обичам да стигам до крайности. А заради рака съм егати домошара, предпочитам да си седя вкъщи и даже ми е трудно да живея с още някой. Чувала съм й че след 30 години повече мязаш на асцендента си.
Следователно не бързайте да казвате "Не те не са такива" това че вие (съвкупност от други ) не сте такива не означава че чистата форма (която никой не може да е) не е такава. И след като ви обърках, ставам да се събудя ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest