Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че се гледам в огледало

Сънувах, че се гледам в огледало

• 06.02.14 01:14#1ГеоргиГеоргиРегистрация: 31.10.13Град: -Отговори: 3Сънувах, че се гледам в огледалоЗдравейте отново. Значи, миналата нощ сънувах, че се гледам в огледало, но всъщност в съня си изглеждах различно. Например, в реалния свят съм с къса коса, а в съня си я бях пуснал някъде до раменете. Влезе някакъв мъж, който не можах да разпозная, и ме попита дали наистина съм искал да изглеждам така, и че не ми отивало, а аз му казах да се разкара, защото всъщност се харесвах как изглеждам. Ако може някой да разтълкува това!?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.14 12:01#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах, че се гледам в огледалоПонякога трябва да се вслушваш в съветите на възрастните.Не всичко,което ти харесва е добро за тебе.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.14 05:59#3АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Сънувах, че се гледам в огледалоОгледалото за неженени е - женидба,за женени е - уговаряне.Дългата коса е тежест.Ако ще се жениш - не трябва,ако те уговарят за каквото и да е - също не трябва.И двете няма да са с добър край и ще ти е тежко.
    Съжалявам
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest