Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Нощно приключение

Нощно приключение

  • 03.02.14 01:50#1Gabriela DimitrovaGabriela DimitrovaНовакРегистрация: 05.07.13Град: -Отговори: 7Нощно приключениеБеше един студен ранен зимен ден.Сандра -момичето с красивите очи имаше рожден ден.За съжаление тя и семейството й бяха от скоро дошли и нямаха пари дори за подарък.Само от 6 месеца.Сандра обаче не искаше да крие че има рожден ден от приятелите си и приготви заедно с майка си Евелин кифлички.

    -Сандра мила сигурна ли си че ще ги харесат?Ако искаш да ги оставиш и да вземеш шоколади.....-възрастната жена бе прекъсната.
    -Не мамо ще ги харесат.Не се тревожи.-каза Сантра с чинията увита в найлон в рака и се сбогува с майка си.
    Беше в зградата когато видя най-близката си приятелка.
    -Хей Сантра как е.....какво е това?-каза Сузан.Тя имаше гадже и в този момент се връщаше от класа му.Той беше в паралелният клас.
    -Какво може да е Сузан?-каза Сантра сякаш Сузан трябваше да знае нещо.Сузан спря за секунди и се досети.
    -Днес е Рожденният ти ден нали?-Сузан каза с усмивка и хвана раката на Сантра.-Честит рожден ден Сантра.Да ти помотна ли?
    -Няма нужда.Хайде да се качваме в класната стая.-каза Сандра с натежалата чиния.Не искаше да дава чинията защото изненадата увита в найлон щеше да се разкрие.
    Сандра и Сузан влязоха вътре.Беше като другите дни.Момчетата си играеха на Фудболни карти или си говореха или бяха пръснати из стаята на групички.Всяка групичка беше шумна и правеше нещо.През минута две влизаше по едно момче в стаята.Най-накрая момчето което Сантра харесваше се появи.Сузан започна да говори на висок глас така че да я чуе и той и да обърне внимание на Сантра.Себастиян всеки ден показваше че харесва Сантра но беше упорит като казваше на Сузан че не я харесва.Но той може би се срамуваше.
    -Сантра има рожден ден днес!Себастиян няма ли да дойдеш да и кажеш нещо?-извика Сузан намеквайки на Себастиян че трябва да и признае.Но той винаги се правеше на ударен сякаш беше глупав и не знаеше за какво става въпрос.
    -Сузан!-извика Сантра опитайки се да я спре.-Сузан той не ме обича!
    -Напротив Сантра.Ти сама ми казваш дори и аз го виждам често как се заплесва по теб и Алекс който е най-добрият му приятел не може да му помогне с това.Просто здраво е захласнал но май го е срам защото колкото и да го питам той отрича.Трябва ти на направиш първата стъпка.
    -Аз?Първата стъпка?Та аз ще умра от срам като разберат че съм си паднала по един от тях.
    -Сандра не виждаш ли че се занимава с теб и търси информация за теб от мен?!Кажи му!
    -Не!
    -Добре аз ще го направя.Себастиан......-устата на Сузан беше запушена от раката на Сантра.
    -Себастиан....Себастиян тя .......Себастиян тя......-Сантра не позволи на Сузан да му каже,но в този момент господинът по немски влезе в стаята.
    -Сантра ще те помоля да седнеш на мястото си.-каза кротко учителят
    -Да,Господине.-каза Сандра и седна.
    -Господине, Сандра трябва да почерпи.
    -Сузан!-извика Сандра.
    -Какво. Да не излъгах нещо!?
    -Ооо!Сандра.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.14 01:19#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Нощно приключениеОбичаш ли театър, а да играеш? Влизай в характерите и ролите на действащите герои и тогава написаното ще стане реално.Поздрав.Темата е интригуваща.Сигурно продължава.Чакам с нетърпение. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest