Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Не се предавай! 2

Не се предавай! 2

  • 03.02.14 01:42#1Gabriela DimitrovaGabriela DimitrovaНовакРегистрация: 05.07.13Град: -Отговори: 7Не се предавай! 2Беше един красив и весел пролетен ден.Е доколкото можеше да се нарече весел?Докато не бях вкъщи бях много добре.Но щом се намирах вкъщи се налагаше ние тримата с братята ми трябваше да търпим виковете и караниците на нашите.Е за съжаление и днес трябваше да се прибера и нищо чудно- пак се караха а съседката щом ме видя и започна да мърмори.
    -Здравейте госпожо Колинсън.
    -Здравей.Вашите пак се карат.Писна ми вечеда ви слушам.Надувате ми главата всеки Божий ден..Престанете вече!Еее...!-обърна се овдовялата 63 годишна съседка а аз се засмях леко.Прибрах се и на виковете от кухнята не обърнах внимание.те вече ми се превърнаха в навик.Като че ли беше нормално да има скандали вкъщи всеки ден.
    -Миена моля те ела тук.Искаме да поговорим с теб.-каза мама .Аз въздъхнах като правех онази физиономия която показваше че ми е омръзнало.
    -С баща ти ще се размеждаме.-каза мама. Аз си помислих на ум."Най-накрая намериха решение на всичките тези скандали.Добре че сега няма да виждам често този Дявол."
    -Вие тримата децата оставате при мен.-каза мама а аз леко се усмихнах.
    -Не!Ще ти попреча!-каза баща ми с висок глас.
    -Не можеш да направиш нищо.Законът е на моя страна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.14 05:11#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Не се предавай! 2Много преиграват твоите родители. Ако са решили да се развеждат отиват в съда и край.Защо те занимават. Ти да не си ги женила?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest