Не се предавай!

  • 03.02.14 01:41#1Gabriela DimitrovaGabriela DimitrovaНовакРегистрация: 05.07.13Град: -Отговори: 7Не се предавай!Не се предавай
    Има хора които са прекалено добри.Жертват себе си за да спасят нечий друг живот.Правят всичко възможно за да оживее другият а за себе си забравят.И най-големият им враг да е в смъртна опастност - ще им помогнат.За нищо на света не си отмъщават.За разлика от тези добри души деца на хиляди Ангели има и лоши хора.Те търсят или да се забавляват докато мъчат някого или да си искарат яда на жертвата или пък да си отмъстят.Те са деца на Дявола.Те са нагли и егоисти.Мислят само за себе си или за групата с която дружат.Аз се срещнах с едно такова дете на Дявола.Той бе мой баща!одини наред го търпяхмеаз и семейството ви.Мама и двете ми малки брадчета - Ангел и Даниел.Те са малки.Ангел беше на 6 а Даниел на 4 години.Прекалено малки бяха.Не можеха да ми помонат.Но аз съм вече голяма и съм силна.Преди да открия че съм Ангел бях обикновен 15 годишен тийнейджър. Живеехме в САЩ от 16 години. Имахме си двуетажна къща.Мама работеше като лекар по домовете.Имаше офис на края на градчето-Грейпфъл в щата Калифорния.О името ми?!Напълно забравих.Казвам се Миена.

    След хиляди въпроси защо се казвам тъка и от къде идваме щом не сме американци следваха само тъжни погледи с които мама ме поглеждаше всеки път. Баща си мразех защото се държеше ужасно с мен. Мразеше ме както и аз него. Според него винаги бях грешна спрямо нещо а всички други хора ме уважаваха и ме имаха за пример на своите деца.

    Мислиха ме за най-добрата и според тях бях перфектната дъщеря.Оценяваха таланта ми.Само тъка нареченият МОЙ БАЩА не ме обичаше.Мама винаги ми е казвала че той ми е биологичния баща.Но на мен не ми изглеждаше вярно.Та аз не приличах на него!
    Кога и как разбрах че съм Ангел? Е сега ще разберете.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.14 05:00#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Не се предавай!Не повярвах.Ако си ангел нямаше да си дете.Една история трябва да е такава,че читателят да повярва,че си ти.Измислиците винаги се хващат от читателя, а правописа е от голямо значение.Успех.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest