- 31.01.14 11:18#1Сънувах, че осиновявам детеСънувах, че излизам от входа на блока който живея и виждам малко момченце около годинка със зимни дрешки стои само, а на вън е тъмно, не плачеше, не търсеше никой просто стоеше. Аз го видях и го взех на ръце огледах се и незнам как но разбрах или по скоро ми се искаше да е така никой не го търсеше.И си реших, че ще го осиновя и дори ми мина мисълта как моята дъщеря, която имам в действителност, ще реагира на това. Изведнъж виждах пространството около блока на брат ми и излизаха хора и сякъш чувах гласа на брат ми, казваше това е тяхното дете, и съпруга ми казваше върни им го. Аз се противях толкова хубаво ми беше да го гушкам то беше спокойно, не беше само, не плачеше, а те тези хора просто не го търсеха излязаха видяха ни но просто си търсеха колата. Започнах да им викам но никой не ме чуваше отварях уста но не излизаше глас, вървях към тях но сякъш все далеч оставах и ми беше много трудно да ги стигна най на края си спомням че пипнах бащата защото нали не излизаше звук от устата ми и само му посочих детето което носех и той вика да да но с безразличие, дори не го търсеше.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest