- 27.01.14 12:05#1Сън с целувка от починал близък.Здравейте!!!Имам нужда от помощ.Сънувах как майката на женами целува една от дъщерте ми по устата.Предишният подобен сън тя целуна мен и след няколко дни почина болният ми дядо.И сега съм малко изплашен.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.14 03:32#2от: Сън с целувка от починал близък.Добре е да раздадете за Бог да прости на тази жена.Не сте направили нещо за нея или тя така си мисли, затова ви навестява с лоши чувства.Отидете в църква при свещеник да чете и за умряла и отделно за вас за здраве, та да може този зъл предсказвателен дух да ви остави. ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.14 09:55#3от: Сън с целувка от починал близък.Благодаря!Още сутринта ще отида до църквата.И ще помоля попа да почете за нея и за мен за здраве.Надявам се това да помогне защото се измъчвам с тези сънища.Просто е ужасяващо.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.14 06:29#4от: Сън с целувка от починал близък.Когато някой мъртъв те целуне не е на добро.Обаче,когато бабата на детето го целува,това значи ,че това е дете има дълъг живот.По принцип да сънуваш тъща си не зависимо дали е жива или не е на кавга Така,че...детето е дълголетник а ти с половинката си ще имате кавга ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest