Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Лоша енергия в нов дом

Лоша енергия в нов дом

  • 26.01.14 02:09#1EmaEmaНовакРегистрация: 02.06.12Град: -Отговори: 3Лоша енергия в нов дом Здравейте,
    скоро ми предстои да се изместя в нов апартамент. Радост голяма
    Днеска, докато бяхме с баща ми в апартамента за да поразчистим преди започването на ремонта (понеже старите собственици оставиха бая багаж за изхвърляне)... усетих в бъдещата си стая нещо, като лоша енергия. Не знам така ли трябва да го нарека... но когато седя в точно тази стая, се чуствам напрегната и неспокойна, сякаш не ми е там мястото. В другите стаи като седя се чувствам ОК, но вляза ли в спалнята си направо имам чувството, че ме притискат стените.
    Споделих с баща ми,че нещо не ми е както трябва, а той ме успокои с думите, че мебелите са стари, тъмни и мръсни, осветлението е слабо и когато всичко се ремонтира ще ми е по-приятно. Нооо знам,че не е от това.

    Възможно ли е в стаята да е починал някой и за това да се чувствам така. Понеже, когато си отида на село вляза ли в стаята в която е починал пра дядо ми се чувствам по същия начин и честно казано избягвам да влизам в такива стаи в които са починали хора, просто защото не се чувствам ок.
    Има ли нещо, което мога да направя или да изчакам до освещаването на дома?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.01.14 05:28#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Лоша енергия в нов дом Домът не е нов, а в него си има минали обитатели,минали животи и трябва да не се вглеждаш в тях. Бог е казал,че където стъпиме е наше и живей с тази мисъл.Ти си вече господарка в този дом и каквато е твоята енергия ,това е там. :love: ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.14 04:46#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Лоша енергия в нов дом Черна станция.Защо да не изчезнат, след като са отлетяли където им е мястото, освен ако насилствено им е отнет живота.В моя апартамент е имало самоубийство, но пак си отиде,когато разбра,че не е нейно.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.14 10:30#4EmaEmaНовакРегистрация: 02.06.12Град: -Отговори: 3от: Лоша енергия в нов дом Старите собственици от които купихме апартамента изобщо не са живяли там. Преди години го купуват за някакъв техен дядо или баща, не знам точно. Та човека е искал, като се пенсионира да живее там но така и не стига до пенсия.
    А за първите собственици нямам никаква информация.
    Надявам се наистина да отмине.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.14 12:28#5ChaosChaosНовакРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Лоша енергия в нов дом Спокойно, не се стряскай толкова. Разбирам те за какво говориш и познавам усешането. Изчакай да го ремонтирате и задължително да има освещаване, то ще изчисти. Виж как ще се чувстваш след това и ако все още има нещо което те притеснява има достатъчно практики за изчистване на пространството. Ако не успееш да ги намериш ми пиши на лично, бих могла да ти дам някой друг съвет. Успех!
    Поздрави, Алекс
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest