Страх ме е от всичко и всеки

  • 25.01.14 05:39#1DanaDanaНовакРегистрация: 25.01.14Град: ВарнаОтговори: -Страх ме е от всичко и всекиЗдравейте! Момиче на 15 съм.
    Живея в блок, улицата е оживена, не съм в стара къща или на усамотено място. От известно време ме е страх да оставам сама вкъщи. Страх ме е и да влизам в една от стаите. Не мога да обясня защо, просто ме е страх. Имам чувството, че не съм сама там. Напоследък съм доста раздразнителна, непрекъснато следя какво се случва и най-много от всичко-страхувам се. Снощи, докато бяхме цялото семейство, телевизорът се изключи сам, но нашите не го приеха на сериозно. Имам и кучета, които понякога започват да лаят просто така. Както спят, скачат и започват да лаят. Не знам какво се случва, но много ме е страх.

    Моля ви, ако някой знае какво мога да направя, за да се успокоя по някакъв начин, да се освободя от този страх, да каже, защото мисля, че ще се побъркам..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.01.14 05:35#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Страх ме е от всичко и всекиСтрахът не е добър съветник.Той понякога създава илюзии, с които още повече го подсилва.Ако нямаш кръстче си купи и когато почувстваш нещо такова го хвани и не го сваляй от врата си.Във всеки православен календар накрая има молитвата Отче наш.Чети си я. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest