- 24.01.14 02:44#1По ръба на пропастЗдравейте
Аз съм отново с моите странни за мен сънища
Тази нощ сънувах как се движа по ръба на пропаст. Движех се лазейки и минавах по пътека точно на ръба м/у пропастта и стена, която от време на време ставаше най-обикновена ограда.
Стигнах до място, като вход на пещера и там мъж се опитваше да ме накара да взема някакви кашони, но аз каза, че не са мои и няма как да си взема и започнах да се връщам обратно по ръба.
Пътеката беше по- тясна, минавах доста по-трудно и в едни момент започнах да пропадам. Но не се страхувах, а продължавах да слизам надолу, като се държах за дървета около мен.Мислех как трябва да сляга и да заобиколя, но налоду виждах само пропаст и нищо друго и така се събудих.
Когато се събудих се чувствах странно, защото докато минавах покрай оградата 1-я път, от другата страна видях своя "приятелка", с която не общувам вече почти година, исках да я заговоря, но минах без да го направя.ОтговорОтговор с цитат - 25.01.14 01:44#2от: По ръба на пропастЕми със сигурност има някаква пропаст между теб и тази "приятелка". За мъжа и кашоните нямам идея.Преди появявал ли се е в съня, познаваш ли го?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest