Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах стъклен език

Сънувах стъклен език

• 24.01.14 02:29#1ЗлатинаЗлатинаРегистрация: 24.01.14Град: -Отговори: 1Сънувах стъклен езикЗдравейте, този сън доста ме притесни, затова ако можете да ми помогнете да го разтълкувам, ще съм ви много благодарна. Сънувах, че се целувам с едно момче, но езикът му се счупи и стана на две парчета стъкло и останаха в моята уста. Бяха много тънки и аз ги изкарах внимателно. Можех да говоря, но той само фъфлеше. Бях много изненадана, че това е станало, даже му задавах въпроси. Тъй като аз нищо не му разбирах, той ми показа 4 риби(мъртви)от хладилник, които бяха със същите счупени езици от стъкло. И така аз се събудих. Много странен сън нали
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.14 01:28#2АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Сънувах стъклен езикЗдравей !
    Ще се пробвам
    Имаш приятел/съпруг/ на който думите му са като стъкло,щом излязат от устата му падат и се чупят.Нямат стойност.Не са с тежест.Лъже те !
    Освен това имаш и 4 приятелки,които освен че говорят зад гърбът ти ами те лъжат и в очите Но...така както хладилника се размразява и ти така един ден ще "сгрееш" кои са.И,тогава вече няма да имат език да ти се оправдаят.
    Посмях се над твоя сън Няма нищо по хубаво от това човек да прогледне и да види кои са приятелите му !
    Горе главата и успех !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.14 12:32#3ЗлатинаЗлатинаРегистрация: 24.01.14Град: -Отговори: 1от: Сънувах стъклен езикУау не очаквах такова нещо. Прочетох в един друг съновник, че целувката означава че ще чуя изгодно предложение. Но и аз имах такива съмнения за мои приятлеки и за едно момче. Благодаря ти много ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.14 07:14#4ivan_st0ivan_st0Регистрация: 28.01.14Град: Велико ТърновоОтговори: 5от: Сънувах стъклен езикtova sa belite bezliki demoni na satanata nemoje da se spasi j ot tqh
    nikoi nemoje
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest