Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странни сънища на странни места

Странни сънища на странни места

• 23.01.14 08:53#1GallyaNessebarGallyaNessebarРегистрация: 23.01.14Град: -Отговори: 1Странни сънища на странни местаЗдравейте на всички!
    От няколко дена имам странни сънища за места, в където никога не съм ходила в реалния живот. Но странни стечения на обстоятелства ми се случва да ги посещавам отново и отново, но всеки път ги посещавам поради различни причини.

Бих научила защо ги сънувам и то не веднъж.

Благодаря предварително! Лек ден!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.14 12:30#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Странни сънища на странни местаКогато съня се повтаря, това е знак,че ще ти се случи нещо важно за твоя живот, на което трябва да обърнеш внимание.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.14 12:52#3АндрееваАндрееваРегистрация: 24.01.14Град: -Отговори: 4от: Странни сънища на странни местаМоите сънища са почти винаги за хора, случки и места, които не съществуват в реалния живот, но не се повтарят както при вас. Приличат на епизоди от други животи. ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.14 01:43#4antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Странни сънища на странни местаПророчески.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.14 08:03#5GallyaNessebarGallyaNessebarРегистрация: 23.01.14Град: -Отговори: 1от: Странни сънища на странни местаТоез само ми се повтаря обстановката на съня, но никога не ми се повтарило цял сънОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.14 01:18#6АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Странни сънища на странни местаЗдравей,
    По вечето хора впечатлени от обстановката в сънят си не си спомнят детайлите.В сънищата важат имената,очите,цвета,дрехата,небето,светло - тъмно,топло - студено и т.н
    Как да разгадаем сънят ако не знаем какво се случва? Само защото е еднакъв? Ами нещо много силно Ви предупреждава няколко пъти и Вие не вземате никакви мерки или напротив,правите точно обратното за което сънят Ви,Ви предупреждава.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest