Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах жената, в която съм влюбен

Сънувах жената, в която съм влюбен

• 11.01.14 09:18#1DanielDanielРегистрация: 11.01.14Град: БоровецОтговори: -Сънувах жената, в която съм влюбенСънувах момичето в която съм влюбен, и че тя беше в беда и аз се опитвах да я спася но неможех.След това незнам и аз какво стана но изведнъж бях до нея и тя плачеше и ми казваше колко много държи на мене и колко много иска да е с мен, прегърна ме и ме целуна .. това беше целият сън. ??? Доста често е санувам...И винаги има нужда от моята помош в сънищата ми.Какво означават тези сънища някои може ли да ми каже ???

В действителността не сме заедно с момичето понеже тя си има "приятел" от почти месец но показва и разкрива чуствата си към мене,и все си мисля че нещо или някои я спира да ги разкрие пред мен !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.14 03:57#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах жената, в която съм влюбенРицарю на печалния образ защо не й кажеш,че си влюбен в нея, пък каквото сабя покаже, а така само се измъчваш.Но не се ли радваш, когато я сънуваш? ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest