Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Постоянно губяо зодиакалните камъни, които нося

Постоянно губяо зодиакалните камъни, които нося

  • 11.01.14 12:22#1YanaYanaНовакРегистрация: 05.11.13Град: -Отговори: -Постоянно губяо зодиакалните камъни, които носяЗдравейте, забелязах че всички задиакални камъни ,които нося (близо до кожата си )след известно време просто се губят, без да знам къде.На брой са 5! Първия беше зелен с черна окраска,но с времето окраската се промени и стана още по-черна,а по-нататък и се изгуби ,незнайно къде. Скоро майка ми, ми подари един,който бил за моята зодия(него впрочем носих най-дълго-няколко месеца),но и той падна просто така без да видя къде. После за един рожден ден пак ми подари камък(който сложих на ръката си),но и той падна. Един ден намирам в нас подаръче от стар приятел(миниатюрно шишенце с много камъчета) и решавам да си го сложа,пак на ръката като гривна.Издържа точно 2 дни и гледам една сутрин ,след като станах, шишенцето счупено наполовина. Търсих да видя дали не е някъде по леглото,по земята..не можах да намеря никъде парченцата камъни или част от шишето.Не мога да си обясня на какво се дължи? Аз ли съм с лоша енергия или?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.14 03:51#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Постоянно губяо зодиакалните камъни, които носяВсяко нещо иска да бъде обичано.Сложи си кръстче. :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.14 12:20#3ChaosChaosНовакРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Постоянно губяо зодиакалните камъни, които носяЗдравей, според мен има 2 причини, които най - вероятно се комбинират. Едната е: това, че са камъни за твоята зодия не означава, че са за теб самата, т.е ти сама трябва да разбереш дали този камък е за теб или не, усети го. Другата причина е, че те обират негативните енергии, които ти си насъбрала в себе си (прочистват) и когато ти не ги освобождаваш от това, което те са събрали просто се пръскат, губят свойствата си и тн. Т.е и те трябва да бъдат чистени, също като нас. А когато загубиш камък, не тъжи, това означава, че той си е свършил работата или просто не е бил за теб.
    П.С. Енегрията ти не е негативна, просто си избирай камъните с зова на душата ти и ги почиствай редовно (има доста статии как става това) Успех!
    Поздрави, Алекс
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest