Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Имах осъзнат сън

Имах осъзнат сън

• 09.01.14 06:38#1ГеоргиГеоргиРегистрация: 31.10.13Град: -Отговори: 3Имах осъзнат сънЗдравейте отново! Наскоро имах осъзнат сън (Как познах ли!? Защото погледнах ръката си и успях да се опомня)в който се намирам в огромна къща. Вървя си по коридора и що да видя - пред мен има статуя. Не можах да я оприлича, но беше на гола жена. И я сритах (нарочно). След това погледнах през прозореца, забелязвайки че се намирам в сграда, тъй като отсреща ми имаше огромни тухлени блокове.

Онова, което ми направи впечатление, беше че видях някакви хора-делфини, които също така имаха крила и летяха покрай "небостъргачите". Бихте ли ми обяснили какво е това, защото аз не мога да направя смисъл. Свързах го с нещо от митологията (с която НЕ се занимавам), но не знам дали такива създания се срещат из сънищата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.14 04:29#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Имах осъзнат сънАз за да се проверя дали сънувам се ощипвам.Ако ме заболи значи е наяве. Нима
    всички хора са летящи делфини. Умни създания...
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest