Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах баща си

Сънувах баща си

• 01.01.14 05:54#1SomethingSomethingРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14Сънувах баща сиСънувах починалия си баща.

Бяхме на село в старата къща на баба ми, която вече е разрушена. Бях на чардака и видях по пътя да идват сестра ми с племенницата и моя първа братовчедка. Слязох долу и там беше покойния ми баща. Чу се погребална музика попитах, кой е умрял. Баща ми каза никой и взе в ръцете си нещо, което приличаше на погребален венец, но само от борови клонки без цветя. Имаше и други хора, които носеха същите венци и ги оставяха под стълбата на къщата и казваха, че почитат дядо ми, който също е покойник.

Изведнъж се появи непознат човек с автомат и започна да стреля по нас. Всички се хвърлиха на земята. Баща ми ме избута към яхъра и ми каза "Виж какво става там!" - в яхъра.

Влязох вътре и имаше една горяща жичка като фитил, която беше свързана с нещо, което не можех да видя. Стрелбата на двора продължаваше грабнах един парцал и угасих жичката. Стрелбата спря излязох от яхъра и осъзнах, че баща ми е мъртъв. И се събудих.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.01.14 11:03#2A.F.F.A.F.F.Регистрация: 28.12.13Град: МелникОтговори: 37от: Сънувах баща сиЗдравей, Банкай, честита Новата 2014 година, желая ти здраве и успехи!
    Защото разказваш великолепно и не открих граматическите грешки, издаващи вълнението поради видяното насън (иначе ти не държиш на пунктуацията, забелязва се), аз имам въпрос:
    Всъщност, наистина ли сънува и наистина ли това?
    Ако да, то "Виж какво става там!", най-паче по правата кръвна линия, ако е продължена чрез теб, там е безценното съкровище, иначе не биха се появили предците, а именно появата им, колкото и да оспорваш онези два, три, пет или няколко процента от явленията в баналния повседневен живот, които науката бележи с грифа "необяснимо", е важна и свързана с предстоящи събития. Ако не е продължена чрез теб с твое дете/деца, обаче все пак е продължена от сестра ти (имаш племенница), то ще се опитам да ти дам "сламка": ако това дете е малко, са възможни травма или "епидемичен взрив" и такъв сезон си е поначало, било грип, морбили, някакви заразни детски неща, дори салмонела, детето ще го понесе тежко (борови иглици - инжекции) и ще бъде много важна точната диагностика още в началото, за да не го тъпчите с антибиотици напразно и за да не се получат усложнения, които ще бъде трудно да се излекуват.
    Съдейки по другите ти сънища, май ти самият още нямаш деца.
    Трябва да имаш, Банкай, длъжен си да продължиш. Какво си занемарил в тази посока? Виж какво става там! В яхъра обикновено се държат жребците.
    С поздрави:
    АФФ

ОтговорОтговор с цитат
  • 09.01.14 03:32#3antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънувах баща сиТова ,което си намислил, относно наследството, е добро. Баща ти ти посочва,че нямаш
    голяма нужда от него.Но затова пък ще имаш доживотна благодарност от роднини и близки и винаги ще те споменават. Успех в начинанието.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest