Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Духовете на Аби 5

Духовете на Аби 5

• 29.12.13 02:03#1vladivladiРегистрация: 15.12.13Град: СофияОтговори: 5Духовете на Аби 5Не мога да повярвам, че майка ми е знаела!!!
    -Ерик сигурно ти е казал, че духовете са избрали теб, да пазиш свещения камък на Ел Колибико.-Ел какво?Прекъснах я.
    -Нищо такова не ми е кавал!Искаше да поговорим и ме извика настрана. След малко обаче стана много блед, аз се обърнах и...-майка ми на свой ред ме прекъсна.
    -Видяла си го...-Кое да съм видяла?Дано говори за скелета, защото реших, че полудявам!-Видяла си скелета,помощника на драконите.Носеше кристал нали?
    -Да.
    -о не...-Майка ми също пребледня-Къде е Ерик?
    -Изчезна. Претърсих целия квартал,но него го нямаше.
    -Аби, трябва да поемеш отговорността да защитаваш позициите ни. Баща ти вече няма силата да се бие с драконите, но ти и Ерик трябва да победите и да върнете реда в петото измерение.Това обаче няма как да стане,без това.-майка ми извади една мъничка капсулка със нещо като брокат в нея-Това е вълшебен прах,от феите пазители. Те ми го дадоха, за да може да сме подготвени. Това е нашата защита срещу драконите. Те обаче стават все по-силни и скоро магията на прашеца няма да е способна да ги спре.Трябва веднага да намерим Ерик.
    С майка ми обиколихме целия град. Накрая открихме Ерик свит на една автобусна спирка.
    -Ерик!-Извиках толкова силно,че Ерик подскочи.
    -Аби?Какво правиш тук?
    -Търсехме те.Какво стана?
    -Не си спомням...-майка ми ни прекъсна:
    -Аби, трябва веднага да се махнем от тук.
    Отидохме у нас, за да може да си поговорим спокойно с Ерик и най-накрая да ми разяснят какво по-точно се случва.

Очаквайте 6-тата част
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest