- 26.12.13 12:51#1Някой може ли да ми разтълкува съня, понеже не открих отговор тук Събуждам се отивам в някакво студио и правя си някаква татуировка на риба : някакси от татуировката ми се появяват хриле ама като дишам се отварят огромни дупки и виждам вътре в себе си - нямах сърце,а дробът ми беше много бял, а пуша. Пръстите ми бяха обезобразени- някой ме беше хванал за ръцете и режеше късчета месо от ръцете ми -нямаше кръв, но ме болеше. Плувах някъде в басейни пак отидох в студиото и си направих още една татуировка на лице на ръцете си така че като си допра ръцете се образува лице : като си я направих там където имаше мастило нямаше плът. Ръцете ми бяха обезобразени.ОтговорОтговор с цитат
- 28.12.13 09:58#2от: Някой може ли да ми разтълкува съня, понеже не открих отговор тук Здравей, Мирка, зловещ сън най-общо казано. Не искам да те тревожа, още повече, че такива сънища най-често са на нещо много хубаво. Извинявай, но понякога се налага на тълкувателя да научи някои лични данни. Омъжена ли си, имаш ли деца, самата ти на колко години си, от какво си боледувала, с какво са свързани най-големите ти проблеми (за какво се тревожиш най-много), има ли болен в семейството (и кой - като член на семейството, например мъж, баща, дядо, баба - не с имена).
Сега това, което мога да кажа:
Лошото и Доброто едновременно
1. Ако си омъжена жена и искаш деца, всичко наред ли е, защото този сън загатва за бременност, обаче проблемна бременност и май възможен спонтанен аборт. Ти се "виждаш" отвътре и т.н., изписва се лице на твоите ръце (другият живот, произлязъл от теб, част от теб, която може да остане само рисунка/татуировка и т.н.)
2. Изгубените (губещите се ръце) са символ както на някаква нова работа или промяна в работата, поради която тя ще стане за теб лека и ще ти се отдава много лесно, направо ще ти се струва, че мързелуваш, така и на обратното - ще възникнат затруднения, ще си неспособна да си изкарваш прехраната...
Такива ми ти работи в нашето спящо съзнание.
Аз съм за пръв път в този форум. Надявам се, че можеш да ми изпратиш лично съобщение.
Твой АФФ от МелникОтговорОтговор с цитат - 31.12.13 07:02#3от: Някой може ли да ми разтълкува съня, понеже не открих отговор тук Сама ще се бележиш /татуираш/,сама ще им развържеш езиците за приказки /рибата/ и няма да можеш да се оправдаеш /ръцете/.Внимавай! Нещо бъркаш Изобщо не ти е страшен сънят! Някъде си постъпила "без сърце" и ще си изкупиш вината
Весели Празници !ОтговорОтговор с цитат - 04.01.14 08:17#4от: Някой може ли да ми разтълкува съня, понеже не открих отговор тук Здравей, колкото понякога искаме да избягаме от себеси нашето вътрешно аз се проявява в нашите сънища. Искаш да поставиш чрез тату нова маска за околните за да можеш да дишаш, но това не може да те успокои. Това, което си преживяла продължава да ти се натрапва и ти продължаваш да правиш нови и нови тату. Плуваш в живота при различни обстоятелства, но ръцете, с които трябва да извършваш тази работа не се подчиняват, поне така си мислиш. Прецени дали тази работа която вършиш те задоволява и дали не трябва да я промениш за да се успокои твоето вътрешно аз.ОтговорОтговор с цитат
- 25.01.14 10:08#5от: Някой може ли да ми разтълкува съня, понеже не открих отговор тук Благодаря ви ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest