- 12.12.13 12:43#1Сън с черна коткаПривет на всички. Значи миналия път сънувах, че се намирам върху стълбище в един ход. Една черна котка искаше да се качи на горния етаж, който беше преграден с врата, и се галеше в мен, но аз не й позволих. След това котката освирепя, и скочи срещу мен разгневена, но успях да я блокирам с ръката си. Искам само да се уверя какво означава това и дали съм постъпил правилно!? ОтговорОтговор с цитат
- 14.12.13 05:42#2от: Сън с черна коткаЗдравей,
Черна котка е неверен приятел.Тъмна жена /кестенява,черна/ ще се опита да ти напакости.Няма да успее,но без кавга няма да се разминеш ОтговорОтговор с цитат - 28.12.13 10:31#3от: Сън с черна коткаИ появи ли се тъмна жена наистина? Пиши какво се случи наистина след този сън!ОтговорОтговор с цитат
- 31.12.13 06:50#4от: Сън с черна коткаПривет,ОФФ !
Гледам пишеш се за гадател? В такъв случай би трябвало да ти е известно,че...не имената,баба ти или дядо ти са важни а часът в който си сънувал сънят ps: Така,че...има време до 15 г.да почакаш /най дългия срок за сън/
Весело посрещане и щастлива Нова Година !ОтговорОтговор с цитат - 01.01.14 05:07#5от: Сън с черна коткаДостойна за уважение скромност от страна на уважаемата Девина! Защо само някакви си 14-15 години време за сбъдване на сън? Направо си го пишете 40 години, няма начин сънят да не се сбъдне след 40 години, да се види наяве я черна жена, я бяла котка, я син трамвай, я самата гадателка, за да бъде увенчана с лаврите на славата!ОтговорОтговор с цитат
- 01.01.14 06:27#6от: Сън с черна коткаЗдравей! Всъщност, имах една приятелка, с която се скарахме преди този сън. Следващия път, като се видяхме, успях да се сдобря с нея.
Благодаря ви, за всеки случай!
ОтговорОтговор с цитат - 05.01.14 07:23#7от: Сън с черна коткаОФФ,1:0 за мене ОтговорОтговор с цитат
- 09.01.14 03:45#8от: Сън с черна коткаВ съня правилно си постъпил.Лицемерната жена,която с ласкателство иска да ти препречи пътя не е успяла и нейната злоба няма да ти навреди.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest