- 01.12.13 04:45#1Сънувах се като булкаЗдравейте! Сънувах,че ще се женя бях в красива булченска рокля,но когато исках да излезна от стаята имаше много голяма змия на дръжката на вратaта.
Какво означава това ? След околко седмица,пък сънувах абсолютно непознато момиче пак в булченска рокля.
За сведение не съм омъжена,но и никога не съм си мечтала да се видя като булка,независимо,че на почти всяко момиче това е мечта.ОтговорОтговор с цитат - 05.12.13 04:19#2от: Сънувах се като булкаЗдравей, не искам да те плаша. Но кога аз се сънувам булка, винаги ми предспоят големи трудности и изпитания, змията пък която си сънувала е още един проблем.
Или с прости думи, ще се случи нещо,с което ще трябва да се справиш.ОтговорОтговор с цитат - 26.12.13 10:37#3от: Сънувах се като булкаСънят ти е не е хубав булка да сънуваш е лош признак особено ако си ти самата а змията е болест. Ще ти предстоят доста трудности поднесени ти от съдбата с който трябва като войн да се справиш внимавай къде ходиш къде пътуваш и с кого се захващаш. Сънят ти предвещава само проблеми. Бъди много разумна и споделяй всичко със семейството си задължително всичко независимо какво е. Дано се справиш с достойнството на велик войн-
Желая ти успехОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest