Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Моята голяма любов

Моята голяма любов

  • 27.11.13 02:30#1Силвия КирчеваСилвия КирчеваНовакРегистрация: 24.10.13Град: -Отговори: 1Моята голяма любовЗдравейте,ето и моята история.
    Бях току що завършила и заминах на морето,да работя там през летния сезон,заедно с една моя съученичка.И двете бяхме много развълнувани,тъй като училището свърши и сега живота ни очакваше,а на нас ни се живееше.Още с пристигането в курорта,веднага ни наобиколиха няколко момчета от заведението в което щяхме да работим.И така почнаха се летните забавления,работехме до към 12 вечерта в ресторанта,и от там на дискотека до към 5-6 сутринта. Свалки с момчета,алкохол,и.т.н.Докато една сутрин не се появи новия барман на заведението.Още като ме видя той,почна да ме сваля,а на мен ми се стори доста нахален.Но той не се отказа и не след дълго аз се влюбих в него.Но не беше просто лятна любов.Всички ни се чудеха как може да се сме на морето и да се захванем със сериозна връзка,а ние бяхме толкова влюбени.Дойде времето работата на морето трябваше да приключи.С моето момче обаче толкова много искахме да бъдем заедно,че решихме да заживеем заедно.До тук всичко беше хубаво.Заживяхме заедно и се почна с проблемите.

    Първо с майка му изобщо не се разбирахме,тя не можеше да ме понася,нито аз нея.Измина една мъчителна година докато се разберем къде да живеем,дали у тях в неговия град,или у нас в моя град.Оказа се голям проблем ,че сме от различни градове.Той искаше у тях за да угоди на майка си.А аз исках при наще,първо защото знаех,че каквото и да става между нас те няма да ни се месят, освен ако аз не има кажа,и второ защото с майка му нямаше как да се излезе на глава.Вечното тя беше правата,ако синът и нещо направи той винаги е прав,а аз грешната.Та ту живеехме у тях,после се местихме у нас.

    Минаха две години,а ние така и не се установихме като зрели хора на едно място,с постоянна работа.И това защото все майка му се бъркаше в нашия живот.Голямата любов се превърна в едно мъчение,той почна да ми посяга,защото според майка му жената трябвало яде бой от време на време,за да има страх от мъжа си.Почнахме често да се караме,след всяко посягане,ми казваше,че съжалява и няма да се повтори.Аз глупачката все още го обичах и му прощавах.Един ден ми писна и реших да се разделим.Когато му казах той полудя, почна да ме заплашва, удря и какво ли не още. Тайно успях да се обадя на майка ми да дойде да ме вземе.

    С треперещ глас и казах,да дойде колкото се може по скоро, защото положението е страшно. Той обаче разбра, че съм се обадила на майка ми и ми счупи телефона.Беше към 12 вечерта и навън беше много студено. Караницата не спираше и той реши да ме изгони посред нощ. Нямах нито телефон, нито пари, нямаше къде да отида, бях в чужд град, без никакви познати.Чудех се какво да правя.

    Ако искате да разберете края на историята,напишете го като коментар
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest