Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Изкривена реалност

Изкривена реалност

  • 25.11.13 11:44#1SomethingSomethingНовакРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14Изкривена реалностЗдравейте,

    Искам да споделя съня, който сънувах тази вечер с надеждата някой да ми го разтълкува. Принципно не съм много по тази част в гадаенето и прочие, но от баба ми съм чувал, че сънищата неделя срещу понеделник били уж най значими за предстоящата седмица. И за това реших да се презастраховам, защото съня, който ми се присъни ме озадачи. Опитах се от сайта до го разтълкувам, но нещо не ми се получи, за това и търся помощ от по вещите от мен в тази област.

    И така нека ви разкажа съня ми.

    Сънувах, че съм на автогара. Естествено чакам някакъв автобус, но естествено си нямам идея за къде е. Та след малко пристига автобуса, беше от тези старите Чавдарки, чийто двигател е до шофьора е адски шумно вътре. Та сядам аз отзад, близо до вратата на автобуса и от гръм от ясно небе получавам куфарче в ръката. Ок. Взимам си го и си го слагам в скута и чакам автобуса да тръгне. Както си чакам по едно време се качват група момичета и измежду тях е бившата ми приятелка. Тя сяда зад мене а другите момичета около нея. Първата ми мисъл беше - "И таз добра, защо сега и тая пътува с мене!". Интересното обаче е дали те се опитваха да ми привлекат вниманието към себе си или, това вече не си го спомням добре, но те се смееха гласно и обсъждаха нещо.

    Изведнъж автобуса спира и си озовавам в някаква индустриална зона, малко като Кремиковци, едни огромни железни кули. И разбирам, че тука ще живея и естествено бившата ми приятелка ми е съседка. Влизам аз в новото си жилище. Вътре всичко е метално и леко ръждиво. Отивам да си взема душ. Хубаво се изкъпах с топла вода и отидох на работа.

    Веднага, накакси си връщам от работа и слънцето залязваше зад мен. Изведнъж чувам бившата ми приятелка тича зад мен, настига ме, хваща ме за дясната ръка и ми казва: "Почакай трябва да поговорим!". Аз се отскубнах от ръката и и и казах: "Повече не желая да имам каквото и до било с теб!Разкарай се!". Тя ме погледна тъжно, спря да ходи зад мен, аз не се обърнах повече и продължих напред.

    Ако някой успее да ми го разтълкува правилно ще съм му много благодарен.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.11.13 01:57#2stempzstempzНовакРегистрация: 27.11.13Град: ВарнаОтговори: 9от: Изкривена реалностКуфарчето ,което си получила е някаква тайна ,която си разбрала в съзнателния си живот.тя е свързана с твоята бивша приятелка,гарата и буса в които сте пътували е пътя които сте изминали досега с твоята приятелка,новото място и душа са знак че ще преодолееш трудности и казани думи,слънцето което залязва е знак за ново начало,които е свързан с много неопределености!Сънят ти е следствие на твоята подсъзнателна борба и обърканост в отношението ти към твоите приятелки,той не е пророчески, а се базира на твоите преживявания и чувства в реалния физически свят!това е моето мнение.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.11.13 11:37#3SomethingSomethingНовакРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14от: Изкривена реалностБлагодаря ти много за тълкуването! Само 1на забележчица - аз съм момче! ОтговорОтговор с цитат
  • 30.11.13 05:26#4АнаАнаНовакРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Изкривена реалностЗдравей,
    Когато ти караш кола,автобус или каквото и да е - значи ти си "караш" живота.Когато те возят ,в случая с автобус - значи,че са те извозили / излъгали/.Да носиш куфар е товар,тежест.Така,че ето моето тълкуване : - С бившата си приятелка си се разделил заради приказки,които са ти наговорили./извозили са те/ Сега си носи товара /куфарчето/ и слънцето залязва.А момичето иска да ти каже нещо,което ти не си искал да чуеш.Топлата вода с която си се изкъпал би трябвало да ти изчисти заблуждението.
    Та,моето мнение е :- Вземи поговори с момичето ,хвърли товара от себе си,изчистете си отношенията.Тя ти е "слънцето".
    Успех !
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest