Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън с кървави тела

Сън с кървави тела

  • 07.02.11 04:32#1СветланаСветланаНовакРегистрация: 07.02.11Град: -Отговори: 2Сън с кървави телаЗдравейте. Уплашена съм понеже сънувах странен сън.
    В съня си се возех на автобус, като посоката от която идвах беше от другия край на града, където рядко ходя, към площада. През стъклата на автобуса, наблюдавах къщи, по едно време видях как до една къща има проснато тяло , цялото в кръв, и около тялото лекари, които все едно току-що бяха престигнали с линейката и щом го видях се хванах за главата и в същия момент по-нататък виждам 2-3 човека, които са се хванали по същия начин като мен и гледат и недоумяват. След това пристигам на площада. Не си спомням правя ли нещо или не и изведнъж ПАК се оказвам в автобуса, пътува, виждам същите неща, само че този път май не беше само едно тяло. Но пак кървища, лекари, шокирани хора и самите тела не е ясно въпреки, че са целите в кръв дали напълно са мъртви и като че ли едно от телата, мисля че беше женско, някак си я чувствах близка, дали като позната или като роднина, не знам.

    Общо взето 3 пъти ми се случи да гледам тия работи от автобуса, като накрая слязох и стигнах до площада и се поздравихме със една съученичка и така свърши.

    Ако някои може да ми каже горе-долу какво се би могло да означава, ще се радвам много.

    Също така наскоро сънувах някаква пълна анархия пак в града и че всички се щурат по улиците и бягат на някъде. Аз лично си хванах такси и исках да стигна до някаква болница, но не за себе си , а пак за някой близък, не помня за кого. И не стигнах, понеже пътищата бяха пълна каша(претъпкани).
    help
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.11 08:02#2СветланаСветланаНовакРегистрация: 07.02.11Град: -Отговори: 2от: Сън с кървави телаИскам само да добавя, че днес докато отивах на училище с автобуса, се случи инцидент - на няколко метра от нас беше извършено произшествие - кола блъснала човек, пътят беше отцепен и минахме по заобиколен. От далече видях почти същата гледка като в съня си, само дето днес тялото беше проснато на шосето, около него линейката, медиците и полицаите, а къщите по в страни.
    Не знам дали съм имала пророчески сън, но и преди съм имала сънища, които се случват след 2-3 дни, но не виждам по какъв начин мога да ги отсея от другите и да предотвратя нещо.

    Приятен ден.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest